10:49 08 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Πριν από λίγες ημέρες, ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υποβλήθηκε στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις του, με τον γιατρό του στο Λευκό Οίκο να καταλήγει ότι βρίσκεται σε «πολύ καλή φυσική κατάσταση».

Ο Σον Κόνλεϊ, ο γιατρός του προέδρου των ΗΠΑ, δημοσίευσε την πλήρη έκθεση σχετικά με την τετραήμερη ιατρική εξέταση στην οποία υπεβλήθη ο Τραμπ στις 8 Φεβρουαρίου.

Όπως και τον περασμένο Ιανουάριο, το ύψος του Trump είναι 1.92 cm, αλλά το βάρος του έχει ελαφρώς αλλάξει, καθώς έχει πάρει λίγα κιλά και τώρα θεωρείται επίσημα παχύσαρκος καθώς ζυγίζει 110 κιλά.

​Οι χρήστες των κοινωνικών μέσων δικτύωσης έψαξαν και βρήκαν φωτογραφίες του Τραμπ και του Ομπάμα που στέκονταν δίπλα-δίπλα, και δείχνουν ότι οι δύο είναι περίπου στο ίδιο ύψος, αφού σύμφωνα με τις εξετάσεις εμφανίζεται ψηλότερος από τον προκάτοχό του.

​Άλλοι σχολιάζουν το γεγονός ότι τώρα θεωρείται παχύσαρκος.

​Κάποιοι, ωστόσο, έσπευσαν να υπερασπιστούν τον Πρόεδρο λέγοντας ότι οι άνθρωποι πρέπει να σταματήσουν να τον κοροϊδεύουν για το βάρος του.

​Πολλοί επικριτές του Τραμπ διαμαρτύρονταν συνεχώς για την υγεία του προέδρου, υποστηρίζοντας ότι μπορεί να είναι σωματικά ή διανοητικά ακατάλληλος για να κατέχει το αξίωμα.

​Η φετινή έκθεση δείχνει ότι ο Τραμπ είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση με τον Κόνλεϊ να εκτιμά ότι «θα παραμείνει έτσι κατά τη διάρκεια της Προεδρίας του και πέραν αυτής».

Σχετικά:

Λευκός Οίκος: Η υγεία του Τραμπ είναι εξαιρετική
Έτσι θα ήταν ο Τραμπ χωρίς τα βαμμένα μαλλιά και το μαύρισμα (εικόνα)
Tags:
βάρος, ύψος, Twitter, Μπαράκ Ομπάμα, Ντόναλντ Τραμπ, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK