11:14 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ένα σέξι μοντέλο από την Αυστραλία, ανακάλυψε αφού χώρισε, το πόσο πολύ αγαπά να πηγαίνει εκδρομές εντελώς γυμνή, με σκοπό να έρθει σε άμεση επικοινωνία με τη φύση.

Η Ρέιτσελ Φίτζπάτρικ από την Αυστραλία, ανακοίνωσε ένα «Έτος πρόκλησης» αφού χώρισε με τον σύντροφό της, τον οποίο είχε σχεδιάσει να παντρευτεί. Ο κατάλογος των προκλήσεων περιλάμβανε «γυμνές» εκδρομές στην άγρια φύση κάθε Σαββατοκύριακο.

Όπως ηταν φυσικό, η Φίτζπάτρικ μοιράζεται τις κυριότερες στιγμές της από τις άκρως ενδιαφέρουσες εκδρομές της στο Instagram.

Η Φίτζπάτρικ έχει 20.000 ακολούθους στο Instagram, αποκαλύπτοντας λίγο περισσότερο από το τυποποιημένο υλικό blogging. Μαζί με τις φωτογραφίες με τους φίλους και τα κατοικίδια ζώα, τα snaps από αθλητικούς αγώνες και προπονήσεις, δημοσιεύει περιστασιακά φωτογραφίες με το γυμνό σώμα της με όμορφα αυστραλιανά τοπία στο παρασκήνιο.

Η Αυστραλή πρωτοξεκίνησε τη γυμνή πεζοπορία πριν από μερικά χρόνια.

Η κοπέλα επεσήμανε στη γερμανική Bild ότι απολάμβανε την πεζοπορία από τότε που ήταν παιδί, αλλά άλλαξε ελαφρώς τις συνήθειες της μετά από από το χωρισμό με το φίλο της, τον οποίο προηγουμένως ήθελε να παντρευτεί.

Το 2016 ανακοίνωσε ένα «Έτος πρόκλησης», συμμετέχοντας στο διαγωνισμό «Σπαρτιάτες», όπου μια ομάδα γυναικών την έπεισε να περπατήσει γυμνή.

«Ήμουν πραγματικά φοβισμένη, αλλά ήταν το «Έτος πρόκλησης» μου, γι 'αυτό έπρεπε να το κάνω. Ήταν τόσο απελευθερωτικό!», σχολίασε.

Η αγάπη για γυμνή πεζοπορία άρχισε το 2017, όταν πήγε σε διακοπές πεζοπορίας με τον φίλο της Μάρκ.

«Ο Μαρκ ήταν μπροστά μου. Τότε, όταν έφτασα τελικά μαζί του, ανακάλυψα ότι είχε πετάξει όλα τα ρούχα του μακριά. «Έλα», είπε, «τι περιμένεις;» Και έτσι πέταξα κι εγώ τα ρούχα — και διαπίστωσα ότι το μου αρέσει», ανέφερε στη βρετανική εφημερίδα Metro.

Όπως τονίζει υπάρχουν μερικές προκλήσεις που χρειάζεται να αντιμετωπίσει. Για παράδειγμα, η κοπέλα τοποθετεί λοσιόν για να προστατεύεται από τον ήλιο, ή τον κίνδυνο των φιδιών και των αραχνών. Ωστόσο, όπως επισημαίνει αυτοί οι κίνδυνοι δεν χαλούν την ευχαρίστηση που αντλεί από τη συνήθεια αυτή.

«Είναι το αίσθημα της πλήρους απελευθέρωσης που αγαπώ. Η αίσθηση ότι είμαι εντελώς ελεύθερη και κοντά στη φύση — είναι απλά φοβερό», ανέφερε.

 

Η Φιτζπάτρικ αποκάλυψε ότι η γυμνή πεζοπορία την βοήθησε «να γίνω πιο άνετη με το ποια είμαι — και ξέρω ότι είμαι πολύ πιο ισχυρός άνθρωπος γι 'αυτό». Είναι επίσης πρόθυμη να μοιραστεί το πάθος της για τη θετική στάση του σώματος με άλλους ως ακτιβίστρια της εκστρατείας Get Naked Australia, η οποία προωθεί γυμνούς περιπάτους.

Tags:
πεζοπορία, κοπέλα, Instagram, Μοντέλο, Αυστραλία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK