23:51 06 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Τρεις εκρήξεις σημειώθηκαν στο κέντρο του Ντονιέτσκ, με τις δύο εξ αυτών κοντά στο ξενοδοχείο όπου διαμένει αντιπροσωπεία του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ).

Τρεις εκρήξεις σημειώθηκαν στο κέντρο του Ντονιέτσκ. Οι δύο εκρήξεις έγιναν κοντά στο ξενοδοχείο όπου διαμένει αντιπροσωπεία του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), όπως δήλωσαν τη Δευτέρα οι αρχές της αυτοανακηρυχθείσας Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ (DPR).

«Σημειώθηκαν τρεις εκρήξεις. Οι λεπτομέρειες εξετάζονται», δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών της DPR στο Sputnik.

Οι εκρήξεις ήταν αποτέλεσμα επίθεσης από ουκρανικά drones, δήλωσε σε δημοσιογράφους εκπρόσωπος των υπηρεσιών ασφαλείας της DPR.

Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Οι εκρήξεις στο κέντρο του Ντονιέτσκ δεν είχαν ως αποτέλεσμα τραυματισμούς ή υλικές ζημιές, δήλωσε εκπρόσωπος της περιφερειακής αυτοδιοίκησης του Βοροσιλόβσκι στο Sputnik.

Οι υπηρεσίες ασφαλείας διερευνούν επί του παρόντος ποιες εκρηκτικές ύλες χρησιμοποιήθηκαν.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έχει αποκλειστεί η περιοχή γύρω από το σημείο του συμβάντος, κοντά στη λεωφόρο Πούσκιν, όπου εδρεύουν υπηρεσίας της της de facto κυβέρνησης του Ντονιέτσκ. Επί τόπου βρίσκονται αστυνομία και πυροσβέστες.

Tags:
εκρήξεις, Drone, ΟΑΣΕ, Ουκρανία, Ντονέτσκ, Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK