07:27 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ενάντια στην Τερέζα Μέι ετοιμάζεται να κινηθεί ομάδα 100 βουλευτών, σε περίπτωση που η ίδια δεν καταφέρει να φέρει στο βρετανικό κοινούλιο μια συμφωνία που θα εξασφαλίσει την έγκριση των βουλευτών.

Ομάδα για την «παράδοση του Brexit» δημιουργούν βρετανοί βουλευτές, με στόχο να αποτρέψουν την «κακώς οργανωμένη» αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως μεταδίδει η Daily Telegraph, επικαλούμενη πηγές. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν έλθει στο φως της δημοσιότητας, μια ομάδα 100 βουλευτών από το κόμμα των Συντηρητικών, ήτοι της Τερέζα Μέι, έχουν προειδοποιήσει τη Βρετανίδα πρωθυπουργό ότι πρόκειται να εναντιωθούν στην κυβέρνηση και να την αναγκάσουν να αναβάλλει το Brexit, εάν η ίδια δεν καταφέρει να καταλήξει σε μια συμφωνία που θα εγκρίνει το κοινοβούλιο. 

Οι βουλευτές της συγκεκριμένης ομάδας είναι τόσο υπέρ, όσο και κατά του Brexit, εντούτοις όλοι τους θέλουν να αποτραπεί ένα «διαζύγιο» χωρίς συμφωνία. 

Η Βρετανίδα πρωθυπουργός καλείται να φέρει ένα σχέδιο συμφωνίας, το οποίο θα εξασφαλίσει τη στήριξη, καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την προγραμματισμένη έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ στις 29 Μαρτίου.

Tags:
Brexit, Ευρωπαϊκή Ένωση, Τερέζα Μέι, Βρετανία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK