10:33 08 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Τουλάχιστον το 87% των πολιτών του Ηνωμένου Βασιλείου πιστεύει ότι η ηγεσία της χώρας δεν ενδιαφέρεται για τον λαό, αποκάλυψε νέα δημοσκόπηση την Τρίτη.

.Σύμφωνα με μια μεγάλη δημοσκόπηση για το Sky Data στη Βρετανία, οι περισσότεροι πολίτες στη χώρα αισθάνονται ευτυχείς και έχουν περισσότερες θετικές προσδοκίες για το προσωπικό τους μέλλον παρά για τη χώρα τους.

Οι νεότερες γενιές είναι οι πιο δυσαρεστημένες από τους πολιτικούς, αν και το ένα τρίτο όλων των ερωτηθέντων παραδέχτηκε ότι δεν έχουν επαρκή κατανόηση για το τι συνέβαινε στη βρετανική πολιτική, δήλωσε η δημοσκόπηση.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το 87% των πολιτών του Ηνωμένου Βασιλείου πιστεύει ότι η ηγεσία της χώρας δεν ενδιαφέρεται για τον λαό.

Ταυτόχρονα, πάνω από το 50% των ερωτηθέντων έκριναν ότι ο λαός του Ηνωμένου Βασιλείου έχει ρατσιστικά αισθήματα και το 62% δήλωσε ότι διακατέχεται από ισλαμοφοβία.

Τα τρία τέταρτα των Βρετανών πιστεύουν ότι το έθνος είναι διχασμένο.

Οι απόψεις απέναντι στο Brexit και τη μετανάστευση αποτέλεσαν σύμφωνα με τους ερωτηθέντες μεταξύ των κυριότερων παραγόντων που προκάλεσαν τη διάσπαση στην κοινωνία.

Τέλος, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, η Σκωτία είχε τον υψηλότερο αριθμό ατόμων που χαρακτήρισαν τους Βρετανούς ρατσιστές, 60% σε σύγκριση με το 40% στην Ουαλία.

Tags:
ρατσισμός, πολιτικοί, δημοσκόπηση, Σκωτία, Ουαλία, Μεγάλη Βρετανία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK