14:46 07 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2019
Τζάρεντ Νεμπούλα 33χρονο μοντέλο που γεννήθηκε γυναίκα, έκανε αλλαγή φύλου αλλά τελικά νιώθει εξωγήινος

Έκανε αλλαγή φύλου αλλά τελικά νιώθει εξωγήινος (φωτογραφίες)

© Φωτογραφία : Instagram/Jareth Nebula
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Δεν νιώθει ούτε γυναίκα, ούτε άνδρας αλλά εξωγήινος. Αν και δεν έχει πρόβλημα να χαρακτηρίζεται «εκείνος» ή «εκείνη», προτιμά σαφώς το ουδέτερο «εκείνο».

Γεννήθηκε γυναίκα, έκανε εγχείρηση αλλαγής φύλου πριν από τέσσερα χρόνια και τώρα, αποφάσισε ότι δεν επιθυμεί να ανήκει σε κανένα από τα δύο φύλα, γιατί τελικά είναι εξωγήινος.

Ονομάζεται Τζάρετ Νεμπούλα, είναι 33ετών και εργάζεται ως μοντέλο. Όταν στα 29 αποφάσισε ότι θέλει να αλλάξει φύλο θεώρησε ότι πλέον βρήκε τον εαυτό του ωστόσο σύντομα κατάλαβε ότι δεν ήταν ούτε άνδρας, ούτε γυναίκα, ούτε καν γήινο ον, όπως μεταδίδει η Mirror.

«Δεν ένιωθα άνετα με κανένα από τα δύο φύλλα, ούτε με οτιδήποτε ενδιάμεσο. Ξέρω πως έχω παγιδευτεί σε ανθρώπινη μορφή και έτσι με αντιλαμβάνονται οι άλλοι, αλλά για εμένα, είμαι εξωγήινος χωρίς φύλο».

Δηλώνει πως δεν έχει πρόβλημα να χαρακτηρίζεται ως «εκείνος» ή «εκείνη» αλλά πως προτιμά το ουδέτερο «εκείνο». Είπε πως αρχικά αντιλήφθηκε πως έχει κάτι το διαφορετικό όταν διαγνώστηκε με ένα σπάνιο σύνδρομο που ονομάζεται Ehlers-Danlos (EDS). Οι ασθενείς με EDS μεταξύ άλλων, έχουν ένα εξαιρετικά διάφανο δέρμα και ισχυρούς πόνους.

«Οι άνθρωποι μου συμπεριφέρονται σαν να είμαι φρικιό επειδή είμαι εξωγήινος, αλλά μπορώ να χαρακτηρίζω τον εαυτό μου όπως επιθυμώ», δηλώνει. Προσθέτει πως νιώθει λύπη για τις επιθέσεις που δέχεται στο διαδίκτυο αλλά πως νιώθει ευτυχία για το φύλο που επέλεξε.

 

Σχετικά:

Τρίτο φύλο αναγνωρίζει η Αυστρία
Το πρώτο διαβατήριο ουδέτερου φύλου εκδόθηκε στην Ολλανδία
Tags:
άνδρας, γυναίκα, εξωγήινοι, αλλαγή φύλου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK