12:32 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 30
Βρείτε μας

Το Κρεμλίνο δίνει ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο με τον οποίο η Κριμαία εμφανίζεται στους χάρτες της Google και αναμένει να απεικονιστεί ως ρωσική περιοχή, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Το Κρεμλίνο περιμένει από τη Google να εντάξει την Κριμαία στη ρωσική επικράτεια στους Το Κρεμλίνο δίνει ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο με τον οποίο η Κριμαία εμφανίζεται στους χάρτες της Google και αναμένει να απεικονιστεί ως ρωσική περιοχή, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Η Κριμαία είναι μία από τις ρωσικές περιοχές και, φυσικά, αναμένουμε ότι θα αποδοθεί σωστά από γεωγραφική άποψη, παρά το γεγονός ότι οι (Χάρτες Google) είναι ξένη υπηρεσία», δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Τον Φεβρουάριο, ο Βασίλι Πισκάρεφ, πρόεδρος της επιτροπής για την ασφάλεια και την καταπολέμηση της διαφθοράς της Κρατικής Δούμας, δήλωσε ότι εκπρόσωπος της Google είχε διαβεβαιώσει πως η Κριμαία προυσιάζεται στους χάρτες ως ουκρανική επικράτεια για τεχνικούς λόγους.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, δεν υπήρχε πολιτική πτυχή σε αυτό το θέμα.

Ο Πισκάρεφ όμως προειδοποίησε ότι εάν η Google δεν διορθώσει το λάθος που δείχνει την Κριμαία στους χάρτες της ως τμήμα της Ουκρανίας, οι Ρώσοι βουλευετές θα επικοινωνήσουν με το γραφείο του εισαγγελέα και τον υπεύθυνο επικοινωνιών της Ρωσίας για να επιβάλλουν κυρώσεις στην εταιρεία βάσει νόμου.

Tags:
χάρτης, Google, Ντμίτρι Πεσκόφ, Κριμαία, Ουκρανία, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK