15:56 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Η Ρωσία και η Ινδία συμφώνησαν να ενισχύσουν τη συνεργασία για την ασφάλεια των πληροφοριών κατά τη διάρκεια του δεύτερου γύρου διμερών διαβουλεύσεων για το θέμα αυτό που διεξήχθη στη Μόσχα.

Την ενίσχυση της ρωσοινδικής συνεργασίας στον τομέα ασφάλειας των πληροφοριών, γνωστοποίησε την Τετάρτη η υπηρεσία τύπου του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας. 

Η ρωσική αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον αναπληρωτή γραμματέα του Συμβουλίου Ασφαλείας Ολέγκ Χράμοφ ενώ ο Ινδός από τον εθνικό συντονιστή ασφάλειας στον κυβερνοχώρο Γκούλσαν Ράι.

«Οι δύο αντιπροσωπείες συζήτησαν τους κύριους τομείς της συνεργασίας για την ασφάλεια της πληροφορίας για το 2019-2020, καθώς και τα ζητήματα που συνδέονται με το συντονισμό των δράσεων σε διάφορους διεθνείς οργανισμούς, πρωτίστως στα Ηνωμένα Έθνη.

Τα συμβαλλόμενα μέρη κατέληξαν σε συμφωνίες για την ενίσχυση της ρωσο-ινδικής συνεργασίας στον τομέα ασφάλειας πληροφοριών», ανέφερε το Συμβούλιο Ασφαλείας της Ρωσίας.

Η Ρωσία και η Ινδία αναπτύσσουν ενεργά οικονομική, πολιτική, στρατιωτική και ανθρωπιστική συνεργασία τόσο σε διμερές όσο και σε πολυμερές επίπεδο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανήσυχη η Μόσχα για την ένταση Ινδίας — Πακιστάν

Tags:
ανταλλαγή, ασφάλεια, πληροφορίες, Ινδία, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK