12:37 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Μια μεγάλη βορειοκορεάτικη εφημερίδα υποστήριξε ότι η Ουάσιγκτον είναι υπεύθυνη για την αποτυχία των διαπραγματεύσεων μεταξύ του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιόνγκ Ουν στο Βιετνάμ.

Η εφημερίδα Rodong Sinmun της Βόρειας Κορέας φιλοξένησε δημοσίευμα κατηγορώντας την Ουάσιγκτον ως υπεύθυνη για την αποτυχία των διαπραγματεύσεων μεταξύ του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιόνγκ Ουν στο Βιετνάμ. 

Η εφημερίδα επίσης ανέφερε ότι οι άνθρωποι στη Βόρεια Κορέα και σε άλλες χώρες που ήθελαν ειλικρινά να θεωρηθεί επιτυχημένη η σύνοδος κορυφής και να έρθουν καλά αποτελέσματα, κατηγορούν ομόφωνα την Ουάσινγκτον για το γεγονός ότι οι συνομιλίες κατέληξαν άκαρπες.

Η δεύτερη σύνοδος κορυφής μεταξύ του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν ολοκληρώθηκε χωρίς συμφωνία στην πρωτεύουσα του Βιετνάμ την περασμένη εβδομάδα.

Ο Τραμπ σε συνέντευξή του μετά το πέρας της Συνόδου, δήλωσε ότι ο Κιμ του υποσχέθηκε ότι δεν θα προχωρήσει σε πυρηνικές δοκιμές και πως τον εμπιστεύεται σε αυτό. Πρόσθεσε ότι δεν μπόρεσαν να φτάσουν τώρα σε συμφωνία, εξαιτίας της απαίτησης της Βόρειας Κορέας για άρση των κυρώσεων σε βάρος της.

Tags:
κυρώσεις, Κιμ Γιονγκ Ουν, Ντόναλντ Τραμπ, Βόρεια Κορέα, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK