ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Η αρμόδια υπηρεσία της Ευρώπης θα αξιολογήσει πιθανούς κινδύνους που συνδέονται με τη χρήση αεροσκαφών Boeing 737 MAX 8, μετά το δυστύχημα της Ethiopian Airlines, σύμφωνα με εκπρόσωπο της Κομισιόν.

Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Ασφάλειας των Αερομεταφορών θα αξιολογήσει τους πιθανούς κινδύνους που συνδέονται με τη χρήση των αεροσκαφών Boeing 737 MAX 8, μετά την πολύνεκρη συντριβή αεροπλάνου της Ethiopian Airlines, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της Κομισιόν για θέματα μεταφορών.

«Οι αξιωματούχοι μας έχουν έρθει σε επαφή με την ηγεσία του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ασφάλειας της Αεροπορίας και γνωρίζουμε ότι οι ευρωπαίοι εμπειρογνώμονες για την ασφάλεια της αεροπορίας συνεργάζονται στενά με τις αρμόδιες αρχές που διεξάγουν την έρευνα, συμπεριλαμβανομένης της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αεροπορίας των ΗΠΑ και είναι έτοιμοι να βοηθήσουν όταν απαιτηθεί. Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Ασφάλειας της Αεροπορίας θα αξιολογήσει τον κίνδυνο και θα αποφασίσει, με βάση τις πληροφορίες που θα λάβει, εάν θα ληφθούν περαιτέρω ενέργειες», δήλωσε ο Ενρίκο Μπρίβιο στους δημοσιογράφους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ethiopian Airlines προσγειώνει όλα τα Boeing 737 MAX 8, μετά την αεροπορική τραγωδία

Η ανακοίνωση έρχεται αφότου οι αερογραμμές Ethiopian Airlines αποφάσισαν να αναστείλουν τις πτήσεις των αεροσκαφών Boeing 737 MAX 8 ως μέτρο ασφαλείας. Η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας της Κίνας απαγόρευσε επίσης στις κινεζικές εταιρείες να εκτελούν πτήσεις με το συγκεκριμένο μοντέλο.

Tags:
αεροσκάφος, αεροπλάνο, συντριβή αεροσκάφους, Boeing 737 MAX 8, Ethiopian Airlines, Boeing, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ευρώπη, Αιθιοπία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK