07:18 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η τρίτη διάσκεψη στις Βρυξέλλες για το μέλλον της Συρίας και της περιοχής θα πραγματοποιηθεί στις 12-14 Μαρτίου. Ο Αμερικανός απεσταλμένος αναμένεται πως θα επαναβεβαιώσει την υποστήριξη των ΗΠΑ για ανθρωπιστική βοήθεια προς το συριακό λαό.

Ο Αμερικανός απεσταλμένος για τη Συρία Τζέημς Τζέφρι θα παραστεί στην τρίτη διάσκεψη για το μέλλον της Συρίας και της περιοχής στις Βρυξέλλες που ξεκινά την Τρίτη, ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ σε δελτίο τύπου.

«Η συμμετοχή του υπουργείου Εξωτερικών σε αυτή τη διάσκεψη υπογραμμίζει ότι, ως ο μεγαλύτερος χορηγός ανθρωπιστικής βοήθειας, η αμερικανική υποστήριξη προς τον συριακό λαό παραμένει σταθερή», δήλωσε τη Δευτέρα το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Η διάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 12-14 Μαρτίου φιλοξενείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα Ηνωμένα Έθνη, ανέφερε η ανακοίνωση.

Στην ομιλία του, ο Τζέφρι θα επαναβεβαιώσει την υποστήριξη των ΗΠΑ για ανθρωπιστική βοήθεια σε όλους τους Σύριους, εκ των οποίων 11 εκατ. έχουν εκτοπιστεί κατά τη διάρκεια της οκταετούς σύγκρουσης.

Tags:
Ευρωπαϊκή Ένωση, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών ΟΗΕ, Βρυξέλλες, Συρία, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK