18:16 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Κατά τη συνάντησή τους, οι αξιωματούχοι των δύο χωρών συνομίλησαν για πληθώρα θεμάτων όπως τη διμερή συνεργασία, τις διεθνείς εξελίξεις, συμπεριλαμβανομένης της προεδρίας της Βραζιλίας στις BRICS, καθώς και τα περιφερειακά ζητήματα.

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Ριάμπκοφ συζήτησε τη Δευτέρα με ανώτερους αξιωματούχους του Υπουργείου Εξωτερικών της Βραζιλίας για την ανάπτυξη των διμερών σχέσεων και την κατάσταση στην περιοχή, ανέφερε σε δήλωσή του το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών.

Τη Δευτέρα, ο Ριάμπκοφ συναντήθηκε με τον Βραζιλιάνο Γραμματέα Διμερών Διαπραγματεύσεων στην Ασία, την Ωκεανία και τη Ρωσία Ρεινάλδο Χοσέ Ντε Αλμέιδα Σαλγκάσο και έγινε δεκτός από τον Υπουργό Εξωτερικών της Βραζιλίας Ερνέστο Αραούχο.

«Κατά τη διάρκεια των διαβουλεύσεων που διεξήχθησαν στο εγγενώς εποικοδομητικό κλίμα του διαλόγου μεταξύ Ρωσίας και Βραζιλίας, συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με τη διμερή συνεργασία, τις διεθνείς εξελίξεις, συμπεριλαμβανομένης της προεδρίας της Βραζιλίας στις BRICS, καθώς και τα περιφερειακά ζητήματα», ανέφερε η δήλωση.

Αργότερα την εβδομάδα, ο Ριάμπκοφ αναμένεται να συμμετάσχει στη συνάντηση των sherpas και sous-sherpas των χωρών BRICS που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Κουριτίμπα της Βραζιλίας κατά την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Tags:
υφυπουργός εξωτερικών, BRICS, Σεργκέι Ριαμπκόφ, Βραζιλία, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK