04:39 14 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 30
Βρείτε μας

Το κάψιμο του ομοιώματος του Night King από την γνωστή σειρά του Game of Thrones θα μπορούσε πολύ εύκολα να ερμηνευθεί ως ένα spoiler alert για το τι μέλλει γενέσθαι στην δημοφιλή σειρά.

Οι κάτοικοι του Γέλετς στη Δυτική Ρωσία γιόρτασαν την αρχή της άνοιξης βάζοντας φωτιά σε ένα είδωλο του Night King του GOT.

Ο εικονικός Night King, που αντιπροσωπεύει το χειμώνα, δημιουργήθηκε και στη συνέχεια πυρπολήθηκε ως μέρος των εορτασμών του φεστιβάλ της Μασλενίτσα, σηματοδοτώντας την άφιξη της άνοιξης.

Το κάψιμο του ομοιώματος του Night King
© Φωτογραφία : Svyatoslav Seleznev
Το κάψιμο του ομοιώματος του Night King

Κάθε χρόνο, οι Ρώσοι σε όλη τη χώρα κατασκευάζουν ομοιώματα, ενώ οι πιο δημιουργικοί άνθρωποι προσθέτουν νέες ανατροπές και αναφορές της ποπ κουλτούρας στην αρχαία παράδοση.

Φεστιβάλ Μασλενίτσα στο Γέλετς της Ρωσίας
© Φωτογραφία : Svyatoslav Seleznev
Φεστιβάλ Μασλενίτσα στο Γέλετς της Ρωσίας

Αν και ο Night King — ο ανώτατος ηγέτης του στρατού των νεκρών που μοιάζει με ζόμπι — ήταν ανθεκτικός στην φωτιά στην σειρά της HBO, το ομοίωμα του στο Γέλετς κάηκε ολοσχερώς και στη συνέχεια έπεσε στο έδαφος.

Καθώς η όγδοη σεζόν της εκπομπής θα προβληθεί όχι πριν από τον Απρίλιο, ίσως οι σκληροπυρηνικοί θαυμαστές θα μπορούσαν να δουν το παλιό ρωσικό έθιμο για ενδείξεις και spoilers.

Φεστιβάλ Μασλενίτσα
© Φωτογραφία : Svyatoslav Seleznev
Φεστιβάλ Μασλενίτσα

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, ο Night King του Game of Thrones έχει πυρποληθεί στο φεστιβάλ Μασλενίτσα στο Γέλετς κάθε χρόνο από το 2017.

Ακόμη, οι διοργανωτές του φεστιβάλ ανέφεραν ότι δεν είναι όλοι ευχαριστημένοι με την ιδέα ενός χαρακτήρα της σειράς στην φωτιά, όπως μερικοί θεωρούν ότι συνιστά ανεπιθύμητη «δυτική επιρροή». Ωστόσο, δηλώνουν πως είναι πρόθυμοι να συνεχίσουν την παράδοση και έχουν υποσχεθεί να κάψουν «ένα δράκο με την Daenerys Stormborn ή τον Count Dracula αν θέλουμε».

Tags:
Night King, HBO, φεστιβάλ, Game of Thrones, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK