08:21 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Η American Airlines θα αναστείλει τις πτήσεις από και προς τη Βενεζουέλα εξαιτίας της πολιτική αναταραχής στη χώρα, ανέφερε η ένωση πιλότων της εταιρείας, προσθέτοντας ότι κάλεσε τα μέλη της να αρνηθούν ταξίδια προς τη χώρα μετά και την οδηγία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ προς τους αμερικανούς πολίτες να φύγουν από τη χώρα.

Η κίνηση εκλαμβάνεται ως ακόμα ένα βήμα των ΗΠΑ για απομόνωση της χώρας της νοτίου Αμερικής. Η American Airlines είναι ο τελευταίος μεγάλος αερομεταφορέας των ΗΠΑ που πετάει προς τη Βενεζουέλα, με δρομολόγια από Μαϊάμι προς Καράκας και Μαρακαΐμπο.

«Η ασφάλεια των μελών μας και των επιβατών είναι πάντα πρώτη προτεραιότητα και η American δεν θα λειτουργεί σε χώρες που δεν θεωρεί ασφαλείας» αναφέρεται σε ανακοίνωση.

«Η εταιρική ομάδα ασφαλείας έχει σχέση συνεργασίας με όλους τους επικεφαλής της ένωσής μας και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε για να εκτιμήσουμε την κατάσταση στη Βενεζουέλα» πρόσθεσε η εταιρεία.

«Μην ταξιδεύετε στη Βενεζουέλα για λόγους εγκληματικότητας, κοινωνικών αναταραχών, κακών δομών υγείας και αυθαίρετων συλλήψεων και κρατήσεων αμερικανών πολιτών» ανέφερε σε οδηγία του το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Tags:
αναστολή, πτήσεις, American Airlines, Βενεζουέλα, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK