11:08 05 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Στoν δρόμο της εξόδου οδηγήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος των στούντιο της Warner Bros. Κέβιν Τσουτζιχάρα, μετά το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει γύρω από το όνομά του για τη φερόμενη σχέση του με 26χρονη ηθοποιό.

Παραιτείται ο διευθύνων σύμβουλος των στούντιο της Warner Bros. Κέβιν Τσουτζιχάρα, ο οποίος εδώ και εβδομάδες βρίσκεται αντιμέτωπος με τις φήμες ότι διατηρούσε ερωτική σχέση του με νεαρή Βρετανίδα ηθοποιό, την οποία φέρεται να βοήθησε να πάρει ρόλους, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο όμιλος WarnerMedia (πρώην Time Warner).

«Θα είναι προς το συμφέρον της WarnerMedia, της Warner Bros., των εργαζομένων μας και των εταίρων μας να παραιτηθεί από πρόεδρος και CEO της Warner Bros ο Κέβιν», σημειώνεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο γενικός διευθυντής του ομίλιου.

«Ο Κέβιν αναγνωρίζει ότι τα σφάλματά του δεν συνάδουν με τις προσδοκίες της εταιρείας και ότι θα μπορούσαν να έχουν επιπτώσεις στην ικανότητα της εταιρείας να συνεχίσει να αναπτύσσεται», επισημαίνει η ανακοίνωση, χωρίς να αναφερθεί στη φερόμενη ερωτική σχέση του παντρεμένου 54χρονου Τσουτζιχάρα με την 26χρονη ηθοποιό Σάρλοτ Κερκ.

Η Warner έχει ξεκινήσει εσωτερική έρευνα για την υπόθεση. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινώσει το όνομα του αντικαταστάτη του Κέβιν Τσουτζιχάρα.

Tags:
σκάνδαλο, ηθοποιός, σχέση, παραίτηση, Warner Bros, Κέβιν Τσουτζιχάρα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK