01:15 06 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μια γυμνή του φωτογραφία, η οποία κυκλοφόρησε, ήταν η αιτία προκειμένου ο 50χρονος Λουκ Λεμονιέ, πατέρας τεσσάρων παιδιών, να παραιτηθεί από δήμαρχος πόλης της βορειοδυτικής Γαλλίας.

Την παραίτησή του υπέβαλε ο δήμαρχος της γαλλικής πόλης Χάβρη, μετά από σκάνδαλο που ξέσπασε γύρω από το όνομά του, για γυμνές φωτογραφίες του που είχε στέιλει σε γυναίκα, η οποία τις είχε δώσει στη δημοσιότητα.

Ο λόγος για τον 50χρονο Λουκ Λεμονιέ, ο οποίος είχε αντικαταστήσει τον σημερινό πρωθυπουργό της Γαλλίας Εντουάρτ Φιλίπ το 2017 και σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ακόμη κοντά με τον Γάλλο πρωθυπουργό. 

Ο ίδιος δήλωσε ότι παραιτείται προκειμένου να «προστατέψει την οικογένειά του». Σημειωτέον ότι είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών. 

Παράλληλα, αρνήθηκε οποιαδήποτε ακατάλληλη συμπεριφορά από μέρους του, σημειώνοντας ότι η «ανταλλαγή μηνυμάτων έγινε χωρίς καμία πρόθεση εξαναγκασμού και μεταξύ ενηλίκων που συναινούσαν».

Άλλωστε, τον περασμένο Ιούνιο είχε καταθέσει μήνυση για τη δημοσιοποίηση των γραπτών μηνυμάτων.

«Μέλη του δημοτικού συμβουλίου έλαβαν μια φωτογραφία του δημάρχουν μαζί με περιγραφή μιας συμπεριφοράς που ο ίδιος αρνείται», ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο δικηγόρος του Λεμονιέ. 

Η γυναίκα που έδωσε στη δημοσιότητα, δήλωσε πως αισθάνθηκε ότι δεν είχε άλλη επιλογή. 

Tags:
δήμαρχος, σκάνδαλο, φωτογραφία, Γαλλία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK