02:21 04 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Σε ένα εντυπωσιακό βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, τα προηγμένα ρωσικά μαχητικά αεροπορικής υπεροχής Su-35S, εμφανίζονται να πραγματοποιούν ασκήσεις στον ουρανό της Συρίας.

Τηλεοπτικό κανάλι το οποίο εξειδικεύεται σε θέματα άμυνας έδωσε στη δημοσιότητα πλάνα άσκησης που πραγματοποίησαν μαχητικά αεροσκάφη Su-35s της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας πάνω από τη Συρία.

Ο φακός από τις ενσωματωμένες κάμερες συνέλαβε μία σειρά από εντυπωσιακούς ελιγμούς καθώς και τη στιγμή που ένα από τα αεροσκάφη Su-35S εκτόξευσαν φωτοβολίδες κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Το εν λόγω βίντεο, που δημοσιεύθηκε από το κανάλι Zvezda TV, το τηλεοπτικό κανάλι του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, εμφανίζει Ρώσους πιλότους να εξασκούνται στα εξελιγμένα μαχητικά της Sukhoi, τα οποία επιχειρούν από την αεροπορική βάση Χμέιμιμ κοντά στη Λαττάκεια της Συρίας.

Στο βίντεο, τα αεροσκάφη εμφανίζονται να πετούν πάνω από τα χωρικά ύδατα και την επικράτεια της χώρας της Μέσης Ανατολής.

Το Su-35S είναι η πιο πρόσφατη και εξελιγμένη έκδοση του εξαιρετικής ευελιξίας μαχητικού αεροπορικής υπεροχής, το οποίο πραγματοποίησε την πρώτη του πτήση πριν από μια δεκαετία και εντάχθηκε σε ενεργό υπηρεσία στα τέλη του 2013. Το αεροσκάφος συμμετέχει στις επιχειρήσεις της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας στη Συρία από το 2016, εκτελώντας βομβαρδισμούς και πραγματοποιώντας περιπολίες στον συριακό εναέριο χώρο.

Σύμφωνα με το RT, το συγκεκριμένο αεροσκάφος έχει πωληθεί και στην Κίνα, με τη Μόσχα να ολοκληρώνει πέρυσι την παράδοση 24 μαχητικών στο Πεκίνο.

Tags:
μαχητικό αεροσκάφος, Su-35, Πολεμική Αεροπορία, Συρία, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK