08:34 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η Ρωσία θα διεξάγει από τις 25 έως τις 30 Μαρτίου πτήση παρατήρησης πάνω από τις ΗΠΑ στο πλαίσιο της συμφωνίας Ανοιχτών Ουρανών, μετέδωσε εφημερίδα προσκείμενη στο ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

«Από τις 25 έως τις 30 Μαρτίου, ρώσοι επιθεωρητές προγραμματίζουν τη διεξαγωγή πτήσης παρατήρησης πάνω από τις ΗΠΑ με αεροσκάφος τύπου Tu-154M LK-1. Η πτήση θα ξεκινήσει από το αεροδρόμιο Great Falls και θα έχει μέγιστη ακτίνα τα 5.130χλμ.» αναφέρει η εφημερίδα Κράσναγια Τζβέντα.

Το ίδιο διάστημα, ομάδα σλοβάκων-πολωνών ειδικών θα διεξάγει πτήση παρατήρησης με ουκρανικό αεροσκάφος πάνω από τη Ρωσία και τη Λευκορωσία, και αντίστοιχα παρατηρητές από τη Ρωσία και τη Λευκορωσία θα πετάξουν πάνω από την Πολωνία. Η μέγιστη ακτίνα για την πτήση θα είναι τα 1.400χλμ.

Νωρίτερα, ο εκτελών χρέη επικεφαλής του κέντρου μείωσης κινδύνων του ρωσικού υπουργείου Άμυνας Ρουσλάν Σίσιν, δήλωσε ότι πτήση παρατήρησης είχε προγραμματιστεί στο πλαίσιο της συνθήκης Ανοιχτών Ουρανών από 11 έως 15 Μαρτίου πάνω από το Βέλγιο, την Ολλανδία και το Λουξεμβούργο.

Tags:
πτήση, Ρωσία, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK