21:59 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μια καλή διαμαρτυρία που θα πετύχει τον σκοπό της σχετικά με την ευαισθητοποίηση όλο και περισσότερων ανθρώπων είναι αυτή που περιέχει και μια ισχυρή δόση χιούμορ.

Ένα πράσινο τέρας έκανε την εμφάνισή του πίσω από τον υποψήφιο υπουργό Εσωτερικών των ΗΠΑ, Ντέιβιντ Μπέρνχαρντ κατά τη διάρκεια ακρόασής του στην Επιτροπή Ενέργειας και Φυσικών Πόρων.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα με κοστουμαρισμένους πολιτικούς και αξιωματούχους κανένας δεν φάνηκε να παρατηρεί τον πράσινο «εξωγήινο» πίσω από τον Μπέρνχαρντ.

Μάλιστα, για περίπου μια ώρα το πράσινο τέρας φαίνεται να παρακολουθεί ανενόχλητο την ακρόαση.

Φυσικά, δεν πρόκειται ούτε για κάποια εξωπλανητική επίθεση ούτε και για σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας.

Είναι απλά ένας καλοστημένος τρόπος διαμαρτυρίας της περιβαλλοντικής οργάνωσης Greenpeace.

Περιβαλλοντικές ομάδες και οι σύμμαχοί τους στο Καπιτώλιο, σύμφωνα με το usatoday.com, έχουν εκφράσει ανοιχτά τις ενστάσεις τους για την υποψηφιότητα του επιφυλάξεις για τον Μπέρνχαρντ, που παλαιότερα συμμετείχε στο πετρελαϊκό και γεωργικό λόμπι.

Είχε κάποτε μάλιστα χαρακτηριστεί ως «το απόλυτο τέρας του βάλτου της Ουάσιγκτον», από τον εκτελεστικό διευθυντή της περιβαλλοντικής οργάνωσης Western Value Project.

Κι αυτό ακριβώς το «τέρας» ήταν που θέλησε να αποτυπώσει η Greenpeace στη διαμαρτυρία της κατά της υποψηφιότητάς του Μπέρνχαρντ.

Tags:
ακρόαση, διαμαρτυρία, υπουργός, τέρας, Greenpeace, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK