20:17 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Δεν είναι σαφές ποιος είχε την έμπνευση να στείλει πολιτικά μηνύματα μέσω του γνωστού πορνογραφικού ιστότοπου. Αύριο προσέρχονται στις κάλπες οι Ισραηλινοί για να εκλέξουν τη νέα Κνέσετ.

Στις κάλπες προσέρχονται αύριο οι Ισραηλινοί για να εκλέξουν τα νέα μέλη της Κνέσετ, του κοινοβουλίου του Ισραήλ. Τα κόμματα βρίσκονται σε προεκλογικό «πυρετό» από τις αρχές του έτους.

Πρόσφατα, προεκλογική διαφήμιση των ισραηλινών εκλογών, έκανε την εμφάνισή της στο γνωστό πορνογραφικό ιστότοπο Pornhub, όπως μεταδίδει η εφημερίδα Haaretz.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η συγκεκριμένη επιλογή είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει, καθώς έως τώρα, ο χώρος της διαδικτυακής πορνογραφίας ήταν ο μόνος στον οποίο δεν είχαν υπάρξει αναρτήσεις πολιτικού περιεχομένου.

«Όπως φαίνεται ακόμη έπεσε ακόμη και το τελευταίο καταφύγιο που είχαν οι πολίτες του Ισραήλ», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Οι διαφημίσεις που εμφανίστηκαν στο Pornhup ειδικά για τους ισραηλινούς χρήστες, προέρχονται από αδιευκρίνιστη αριστερή πηγή που «τρόλαρε» τους δεξιούς με ασυνήθιστα πολιτικά συμπεράσματα.

Όταν ο χρήστης του Pornhub κλίκαρε πάνω στην εν λόγω διαφήμιση, οδηγούνταν στην ιστοσελίδα dofkimhazak, σύμφωνα με τη Haaretz και δεν είναι δυνατόν να εντοπιστεί ποιος κρύβεται πίσω από την πρωτότυπη προεκλογική καμπάνια.

Σχετικά:

Το κόλπο του PornHub για να παρακάμψει ινδική λογοκρισία
«Εκτοξεύτηκαν» οι επισκέψεις στο PornHub κατά τις ώρες που δε λειτουργούσε το YouTube
Tο Pornhub χρηματοδοτεί ακαδημαϊκή έρευνα για το πορνό
Tags:
εκλογές, Κνεσέτ, PornHub, Ισραήλ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK