05:51 08 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μια 24χρονη κοπέλα από την Αυστραλία αποφάσισε να γεμίσει το σώμα της με τατουάζ αλλά δεν έμεινε εκεί αφού προχώρησε σε ένα σωρό επεμβάσεις στο σώμα της βάφοντας τους βολβούς των ματιών της και κάνοντας τη γλώσσα της διχαλωτή.

Η Άμπερ Λουκ μια 24χρονη από την Αυστραλία είναι «κολλημένη» με τα τατουάζ αλλά και κάθε είδους επέμβαση στο σώμα της αφού ξόδεψε πάνω από 10.000 δολάρια (περίπου 8.900 ευρώ) για να αλλάξει την εμφάνισή της, σύμφωνα με τη Daily Star.

Ο «Γαλανομάτης Δράκος», όπως αυτοαποκαλείται δεν περιορίστηκε στα τατουάζ αλλά προχώρησε και σε κάποιες ακραίες αλλαγές στο σώμα της, όπως να βάλει μελάνι στα μάτια της και να υποβληθεί σε επέμβαση διαχωρισμού της γλώσσας της, κάνοντάς τη διχαλωτή.

Όπως εξήγησε ξεκίνησε τις αλλαγές πριν από 10 χρόνια και από τότε έχει κάνει τατουάζ πάνω από 100 φορές.

«Όταν ήμουν 14 ετών, δεν ήξερα ποια είμαι ή τι ήθελα από τη ζωή. Ήμουν κατατονική και δεν μπορούσα να δω τι ήταν καλύτερο για μένα. Ήμουν αφελής», εξήγησε.

 

 

«Αλλά τώρα πατάω γερά στο πόδια μου και μπορώ να ορθώσω το ανάστημά μου για αυτά που πιστεύω μέσα μου. Έχω επίσης την αυτοπεποίθηση να δείχνω όπως πάντα ήθελα. Αυτό έγινε στα 16, ήμουν τελικά σε θέση να βρω μια διέξοδο να διοχετεύσω όλη μου την αρνητική ενέργεια », πρόσθεσε η νεαρή.

Tags:
επεμβάσεις, μάτια, τατουάζ, γλώσσα, Instagram, Αυστραλία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK