18:27 10 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Πρόκειται για τον Πιτ Μπουτίγκιεγκ, ο οποίος είχε διερωτηθεί στο παρελθόν αν ο Μάικ Πενς «σταμάτησε να πιστεύει στην Αγία Γραφή, όταν ξεκίνησε να πιστεύει στον Ντόναλντ Τραμπ».

«Πυρά» εναντίον των Ευαγγελιστών που στηρίζουν τον Ντόναλντ Τραμπ, εξαπέλυσε ο Πιτ Μπουτίγκιεγκ, δήμαρχος της πόλης του Σάουθ Μπεντ και υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος.

Ο ίδιος, ο οποίος είναι μέλος της Επισκοπικής Εκκλησίας, περιέγραψε τον πρόεδρο των ΗΠΑ ως κάποιον που δρα με τρόπο, ο οποίος «δεν συνάδει με οτιδήποτε που αφορά την Αγία Γραφή και την Εκκλησία», ενώ υποτίθεται ότι θα έπρεπε να ήταν πρότυπο συμπεριφοράς.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος, ο οποίος έχει "πιαστεί" να υπογράφει επιταγές σε ηθοποιούς ταινιών ενηλίκων, είναι το πρόσωπο, το οποίο θα ήθελες να ηγηθεί του έθνους» δήλωσε, χαρακτηριστικά, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του δικτύου NBC και σχολιάζοντας την υπόθεση της ηθοποιού Στόρμι Ντάνιελς.

O Μπουτίγκιεγκ, κατά το παρελθόν, έχει ασκήσει κριτική και στον αντιπρόεδρο, Μάικ Πενς, χαρακτηρίζοντάς τον ως «μαζορέτα της προεδρίας». Έχει δε, αναρωτηθεί αν ο Πενς «σταμάτησε να πιστεύει στην Αγία Γραφή, όταν ξεκίνησε να πιστεύει στον Ντόναλντ Τραμπ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετοί χρήστες των social media φαίνεται ότι έσπευσαν να συναινέσουν στα λεγόμενα του Μπουτίγκιεγκ.

​Από την άλλη πλευρά, βέβαια, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εμφανίστηκαν λιγότερο πρόθυμοι να υιοθετήσουν την άποψη του Μπουτίγκιεγκ για τους Ευαγγελιστές. 

Σχετικά:

Τραμπ: Οι ΗΠΑ θα επιβάλουν δασμούς σε προϊόντα της Ε.Ε. αξίας 11 δισ. δολαρίων
Επικρίσεις για τους χειρισμούς Τραμπ σχετικά με την αγορά S-400 από την Τουρκία
Η Σεούλ ελπίζει πως οι συζητήσεις Μουν και Τραμπ για τη Β. Κορέα θα είναι «ουσιαστικές»
Ο Τραμπ ανακοίνωσε την παραίτηση της υπουργού Εσωτερικής Ασφαλείας των ΗΠΑ
Ο Τραμπ δεν σκοπεύει να αποκαλύψει τα φορολογικά του στοιχεία
Tags:
προεδρικές εκλογές, χριστιανισμός, υποψήφιοι, Ευαγγελισμός, αμερικανικές εκλογές, Ντόναλντ Τραμπ, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK