06:36 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ Γουίλιαμ Μπαρ υποστήριξε σήμερα ότι οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες κατασκόπευσαν την προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ το 2016.

Την εκτίμηση ότι οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών κατασκόπευαν την προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ το 2016 εξέφρασε σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, Γουίλιαμ Μπαρ. 

«Θεωρώ ότι η κατασκοπεία συνέβη όντως», είπε ο ίδιος ενώπιων των γεραουσιαστών, στη διάρκεια ακρόασης σήμερα, όπως μεταδίδει το Reuters. 

«Αλλά το ερώτημα είναι κατά πόσον αυτή ήταν δικαιολογημένη και δεν λέω ότι δεν ήταν. Δεν εννοώ ότι παραβιάστηκαν κανόνες, αλλά θεωρώ ότι είναι σημαντικό να το εξετάσουμε. Και δεν μιλάω απαραίτητα για το FBI, αλλά για τις υπηρεσίες πληροφοριών ευρύτερα», συμπλήρωσε. 

«Πιστεύω ότι η κατασκοπεία σε μία προεκλογική εκστρατεία είναι μεγάλο θέμα», τόνισε ακόμη. 

Σημειωτέον ότι σήμερα ο Αμερικανός πρόεδρος αναφέρθηκε σήμερα στην έκθεση του Ειδικού Εισαγγελέα Ρόμπερτ Μιούλερ σχετικά με τη φερόμενη ανάμειξη της Ρωσίας στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016 αναφέρθηκε, σήμερα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, σημειώνοντας ότι ο ίδιος δεν έχει δει την εν λόγω έκθεση και κάνοντας λόγο για «απόπειρα πραξικοπήματος» και «προδοσία».

Υπενθυμίζεται ότι στις 24 Μαρτίου, το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ έδωσε στη δημοσιότητα μία περίληψη με τα βασικά συμπεράσματα της έκθεσης. 

Tags:
αμερικανικές εκλογές, μυστικές υπηρεσίες, Ντόναλντ Τραμπ, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK