20:06 05 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Δύο αεροσκάφη τύπου Boeing 737 MAX έχουν συντριβεί μέσα σε έξι μήνες με τις αεροπορικές εταιρείες να καθηλώνουν τα συγκεκριμένα αεροπλάνα και σχεδόν όλα τα κράτη να κλείνουν τον εναέριο χώρο τους σε αυτά.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συνέστησε στην εταιρεία Boeing μετά τα δύο δυστυχήματα με αεροσκάφη τύπου 737 MAX να αλλάξουν την επωνυμία με την οποία προωθούν το αεροσκάφος μετά την επίλυση των προβλημάτων στο σύστημά τους.

«Τι γνωρίζω από branding, ίσως τίποτα (αλλά έγινα πρόεδρος!), Αλλά αν ήμουν η Boeing, θα διόρθωνα τα Boeing 737 MAX, θα προσέθετα μερικά νέα φοβερά χαρακτηριστικά, & θα παρουσίαζα το αεροπλάνο με ένα νέο όνομα. Κανένα προϊόν δεν έχει δεχτεί πλήγμα όπως αυτό, αλλά ξανά, τι διάολο ξέρω εγώ;», έγραψε στο Twitter.

Στις 14 Απριλίου, οι αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες επέκτειναν μέχρι και τις 19 Αυγούστου την αναστολή των πτήσεων των Boeing 737 MAX, αλλά ανέφεραν ότι οι αμερικανικές ρυθμιστικές αρχές ήταν κοντά στην επαναπιστοποίηση του αεροσκάφους.

Πρόσφατα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Boeing δήλωσε ότι το νέο λογισμικό κατά της σύγκρουσης έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς και το έχουν τεστάρει σε 96 δοκιμαστικές πτήσεις.

Σχετικά:

Οι ανακοινώσεις της Boeing για τα δύο αεροπορικά δυστυχήματα: Ποιο το κοινό τους στοιχείο
Τι αναφέρει η προκαταρκτική έκθεση για τη συντριβή του Boeing 737 της Ethiopian Airlines
Από «εξωτερικό αντικείμενο» φέρεται να χτυπήθηκε το μοιραίο Boeing της Ethiopian Airlines
Δοκιμές της Boeing για το νέο λογισμικό των 737 ΜΑΧ
Αξιωματούχοι των ΗΠΑ θα λάβουν σύντομα την ενημερωμένη έκδοση του λογισμικού της Boeing
Καθήλωση των Boeing: Στα 225 εκατ. δολάρια η εκτιμώμενη «ζημιά» για την TUI
Tags:
αεροσκάφη, Boeing 737 MAX 8, Ντόναλντ Τραμπ, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK