13:04 03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η καταστροφή στην Παναγία των Παρισίων από την πυρκαγιά που βύθισε στη θλίψη τη Γαλλία και όλον τον κόσμο, οδήγησε σε αναστολή της προεκλογικής εκστρατείας για τις ευρωεκλογές του κόμματος του Μακρόν.

Η προεκλογική εκστρατεία για τις ευρωεκλογές 2019 του Γάλλου προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, αναστέλλεται μέχρι νεωτέρας, μετά την καταστροφή στην Παναγία των Παρισίων από την πυρκαγιά, όπως ανακοίνωσε η Ναταλί Λουαζό, επικεφαλής της εκστρατείας.

«Ζούμε μια στιγμή βαθιάς θλίψης. Η λίστα ‘Αναγέννηση' (σ.σ. η ονομασία του ψηφοδέλτιο του κόμματος Μακρόν στις ευρωεκλογές) φυσικά και συμμετέχει σε αυτή τη στιγμή εθνικής ενότητας. Αναστέλλουμε την εκστρατεία μέχρι νεωτέρας», έγραψε η Ναταλί Λουαζό, σε μήνυμά της στο Twitter.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παγκόσμιος θρήνος για την Παναγία των Παρισίων: Τα συγκινητικά πρωτοσέλιδα (Φωτογραφίες)

Το κυβερνών κόμμα «En Marche» του Γάλλου προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, είχε ριχθεί στη μάχη των εκλογών με μια λίστα υποψηφίων που φέρει τη συμβολική ονομασία «Αναγέννηση». Ωστόσο, οι καταστροφές που προκάλεσαν οι φλόγες στην Παναγιά των Παρισίων και βύθισαν στη θλίψη τη Γαλλία και όλον τον κόσμο, οδήγησαν στην παραπάνω απόφαση.

Σχετικά:

Έσβησε πλήρως η καταστροφική φωτιά στην Παναγία των Παρισίων
Μήνυμα συμπαράστασης Πούτιν στον γαλλικό λαό μετά τη φωτιά στην Παναγία των Παρισίων
Παναγία των Παρισίων: Η επόμενη μέρα, οι πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του ναού
Παγκόσμιος θρήνος για την Παναγία των Παρισίων: Τα συγκινητικά πρωτοσέλιδα (Φωτογραφίες)
Tags:
Παναγία των Παρισίων, ευρωεκλογές 2019, ευρωεκλογές, Ναταλί Λουαζό, Εμανουέλ Μακρόν, Παρίσι, Γαλλία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK