07:31 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Το Ντένβερ στις ΗΠΑ αποφάσισε να κλείσει τα δημόσια σχολεία στην περιοχή του μετρό καθώς υπάρχει ανησυχία που σχετίζεται με απειλές ένοπλης γυναίκας που περιγράφεται ως «ξετρελαμένη» με τους πυροβολισμούς στο γυμνάσιο Κόλομπαϊν.

«Σε συνεργασία με τα σχολεία που βρίσκονται σε περιοχές του μετρό στο Ντένβερ, όλα τα δημόσια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, εξαιτίας συνεχιζόμενων ανησυχιών για την ασφάλεια. Όλες οι εγκαταστάσεις και τα προγράμματα είναι κλειστά για σήμερα Τετάρτη. Δεν θα γίνουν οι απογευματινές δραστηριότητες και οι αθλητικοί διαγωνισμοί» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Αξιωματούχος του FBI και το γραφείο του σερίφη ζητούν τη βοήθεια του κόσμου για τον εντοπισμό της 18χρονης Σολ Πες. Σύμφωνα με την αστυνομία η Πες ταξίδεψε από την Φλόριντα τη Δευτέρα και έχει εκτοξεύσει απειλές. Θεωρείται ότι είναι οπλισμένη και επικίνδυνη, προειδοποίησαν οι αξιωματούχοι.

Αμέσως μετά την άφιξή της στο Κολοράντο η Πες αγόρασε όπλο και πυρομαχικά, σύμφωνα με τοπικά μέσα.

Η απειλή έρχεται λίγες ημέρες πριν την 20η επέτειο από τους πυροβολισμούς στο γυμνάσιο Κόλομπαϊν. Στις 20 Απριλίου του 1999 δύο μαθητές του γυμνασίου άνοιξα πυρ σκοτώνοντας 13 άτομα και τραυματίζοντας περισσότερα από 20 πριν στρέψουν τα όπλα εναντίον τους.

Tags:
Γυμνάσιο, σχολεία, πυροβολισμοί, FBI, Ντένβερ, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK