09:32 14 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ένα βίντεο μήκους 47 λεπτών, δημοσιεύτηκε σε κανάλι στο Youtube προκάλεσε αντιδράσεις καθώς ένας άνδρας από το Κουβέιτ που παρουσιάζεται ως ερευνητής αναφέρει πως οι Εβραίοι έσφαζαν χριστιανόπουλα για να φτιάξουν γλυκά.

Ένας ερευνητής από το Κουβέιτ, ανέφερε σε ένα βίντεο στο κανάλι Memri TV στο Youtube, πως οι Εβραίοι «σφάζουν παιδιά Χριστιανών» για να φτιάξουν εορταστικά γλυκά.

«Μία από τις πιο γνωστές θρησκευτικές συνήθειες των Εβραίων είναι να σφάζουν ένα χριστιανόπουλο κατά τη διάρκεια μιας συγκεκριμένης γιορτής. Παίρνουν το αίμα του και φτιάχνουν γλυκά που τα τρώνε εκείνη την ημέρα. Το ονομάζουν ιερό αίμα», ανέφερε ο Μουχάνα Χαρμάντ αλ Μουχάνα.

Ο ίδιος σημειώνει πως θα πρέπει να είναι ένα αθώο παιδί που θα πρέπει να μην έχει «μολυνθεί από τον κόσμο».

​Στο βίντεο, ο Μουχάνα αναφέρει επίσης ότι οι Εβραίοι «είναι οι εχθροί της θρησκείας μας, οι εχθροί του λαού μας» και επίσης φαίνεται να ισχυρίζεται ότι ο Χίτλερ σκότωσε τους Εβραίους επειδή «πολεμούσαν την κοινωνική τάξη».

Οι ισχυρισμοί αυτοί έφεραν όπως ήταν φυσικό ένα χείμαρρο σχολίων κάτω από το βίντεο με πολλούς να αναρωτιούνται σε ποιον αιώνα ζούμε.

«Άθλιο! Το YouTube θα πρέπει να διωχθεί που επέτρεψε να το δουν 25000 φορές», ανέφερε κάποιος.

Tags:
χριστιανός, γλυκό, Εβραίοι, βίντεο, YouTube, Κουβέιτ, Ισραήλ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK