17:44 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2019
Μέλισσες

BeeSexual: Η πρωτοβουλία του Pornhub για τη διάσωση των μελισσών (Βίντεο)

CC0
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Η δημοφιλής ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου, για κάθε λεπτό παρακολούθησης, θα κάνει και μία δωρεά, με στόχο τη διάσωση των πολύτιμων εντόμων. Θετικές αντιδράσεις από τους χρήστες των social media.

Πρωτοβουλία για τη… σωτηρία των μελισσών ανέλαβε ο δημοφιλής ιστότοπος ερωτικού περιεχομένου «Pornhub».

Το «BeeSexual» είναι το νέο κανάλι της ιστοσελίδας ενηλίκων και για κάθε λεπτό παρακολούθησης, η εταιρεία θα πραγματοποιεί και μία δωρεά για τη διάσωση του εντόμου.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, το «Pornhub» έχει ήδη ξεκινήσει συνεργασία με δύο ηγέτιδες οργανώσεις της διεθνούς πρωτοβουλίας για τη διάσωση των μελισσών, την Operation Honey Bee και τη The Center for Honeybee Research.

To ευαίσθητο περιβαλλοντικά πρόσωπο της ιστοσελίδας, αν μη τι άλλο, προκάλεσε τη θετική έκπληξη των χρηστών του διαδικτύου, οι οποίοι έσπευσαν να χαιρετίσουν τη σχετική πρωτοβουλία.

​Η εταιρεία, στην ανακοίνωσή της, προειδοποίησε ότι πάνω από 700 είδη μελισσών της Βόρειας Αμερικής τελούν υπό κίνδυνο εξαφάνισης λόγω της απώλειας βιοτόπων και της αυξημένης χρήσης φυτοφαρμάκων.

«Με πάνω από 110 εκατ. χρήστες ημερησίως, καλούμε τους χρήστες να έρθουν μαζί μας και να βοηθήσουν να διασώσουμε αυτά τα πολύτιμα είδη» κατέληξε το «Pornhub».

Σχετικά:

Ο απόλυτος μελισσοκόμος - Βάζει τις μέλισσες στα ρούχα και το στόμα του
Μέλισσες επιτέθηκαν σε θεατές σε αγώνα κρίκετ στην Ινδία (Βίντεο)
Νεκρός ψαράς από μέλισσες που διέφυγαν έπειτα από τροχαίο
Tags:
χρήματα, δωρεά, βίντεο, Pornhub, ιστοσελίδα, μέλισσες
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK