ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η επανεκλογή του ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του κοινοβουλίου της Βόρειας Κορέας.

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Κίνας Σι Τζινπίνγκ και τον ηγέτη του Βιετνάμ Νγκουγιέν Φου Τρονγκ που τον συγχαίρει για την επανεκλογή του ως προέδρου της Επιτροπής Κρατικών Υποθέσεων της Βόρειας Κορέας.

«Ο σεβαστός γενικός γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας ήταν ο πρώτος που μου έστειλε ειλικρινή και θερμά συγχαρητήρια για την επανεκλογή μου ως προέδρου της Επιτροπής Κρατικών Υποθέσεων της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας… Είμαι ειλικρινά ευγνώμων γι 'αυτό και σας εκφράζω τις ευχαριστίες μου, έγραψε ο Κιμ σε επιστολή του προς το Κινέζο πρόεδρο, όπως ανέφερε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA της Βόρειας Κορέας.

Σε ξεχωριστό μήνυμά του προς τον πρόεδρο του Βιετνάμ, ο Κιμ τον ευχαρίστησε για την «ισχυρή υποστήριξή και ενθάρρυνση του αγώνα του κόμματός μας, του κράτους και των ανθρώπων για την οικοδόμηση μιας ισχυρής σοσιαλιστικής χώρας».

Η επανεκλογή του πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα σε συνεδρίαση του κοινοβουλίου της Βόρειας Κορέας.

Tags:
Κιμ Γιονγκ Ουν, Σι Τζινπίνγκ, Βιετνάμ, Κίνα, Βόρεια Κορέα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK