20:07 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Το προσωπικό που προσελήφθη για τις ανάγκες των εκλογών, εργάστηκε non-stop για δύο 24ωρα, καθώς πρόκειται για την πιο μεγάλη και πιο περίπλοκη εκλογική διαδικασία παγκοσμίως.

Στον θάνατο συνολικά 92 ανθρώπων που εργάστηκαν στις επιτροπές στα εκλογικά κέντρα οδήγησε η εξοντωτική εκλογική διαδικασία στην Ινδονησία, όπως έγινε γνωστό χθες από την Επιτροπή Εθνικών Γενικών Εκλογών της χώρας. 

Παράλληλα, 374 ακόμη άνθρωποι αρρώστησαν από υπερκόπωση, στη διάρκεια της μεγαλύτερης εκλογικής διαδικασίας στον κόσμο, η οποία εντούτοις πραγματοποιήθηκε μέσα σε μία ημέρα.

Το προσωπικό που στελέχωσε τις υπηρεσίες για τη διεξαγωγή των εκλογών στην Ινδονησία φέρεται να επιβαρύνθηκε υπερβολικά με καθήκοντα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε χρόνο μόνο για ένα γεύμα. 

Σημειώνεται ότι η Ινδονησία στις 17 Απριλίου πραγματοποίησε τις μεγαλύτερες και πιο περίπλοκες εκλογές στον κόσμο, στις οποίες 192 εκατ. κλήθηκαν στις κάλπες για να ψηφίσουν. 

Για τη διενέργεια των εκλογών προσελήφθησαν 6 εκατ. υπάλληλοι και εκπαίδευτηκαν προκειμένου να επιβλέπουν περισσότερα από 810.000 εκλογικά κέντρα. 

Συνολικά, το προσωπικό εργάστηκε χωρίς διακοπή για σχεδόν 48 ώρες, καθώς έπρεπε να φέρει σε πέρας κάποια καθήκοντας που σχετίζονταν με την προετοιμασία των εκλογών από την προηγούμενη ημέρα της κάλπης. 

Οι υπάλληλοι, έπρεπε να ταξιδέψουν με αεροπλάνο, πλοίο, ακόμη και με τα πόδια, για να φτάσουν στην υπηρεσία, όπου είχαν διοριστεί. 

Tags:
υπάλληλοι, υπερκόπωση, εκλογές, Ινδονησία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK