05:28 01 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Αραιώνουν από την Μεγάλη Παρασκευή οι συχνότητες των δρομολογίων σε λεωφορεία και τρόλεϊ στην Αθήνα, ενώ οι αλλαγές θα διαρκέσουν έως και την Πρωτομαγιά οπότε θα τραβήξουν «χειρόφρενο».

Ειδικότερα, τη Μεγάλη Παρασκευή τα λεωφορεία και τρόλεϊ θα κινηθούν με πρόγραμμα Σαββάτου, ενώ το Μεγάλο Σάββατο με πρόγραμμα Κυριακής και θα αποσυρθούν νωρίτερα ώστε να βρίσκονται στα αμαξοστάσια στις 23:00, σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ.

Την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα τα λεωφορεία θα κινηθούν με πρόγραμμα Κυριακής και τα τρόλεϊ με ειδικό πρόγραμμα Κυριακής, ενώ την Τρίτη θα ακολουθηθεί ειδικό πρόγραμμα Σαββάτου.

Την Πρωτομαγιά δεν θα κινηθούν ούτε τα λεωφορεία ούτε τα τρόλεϊ λόγω απεργίας που έχουν εξαγγείλει τα Σωματεία Εργαζομένων.

Την ίδια ημέρα και σε ό,τι αφορά τα τρένα θα ματαιωθούν τα βραδινά δρομολόγια της Τρίτης, 30 Απριλίου, στον άξονα Αθήνα — Θεσσαλονίκη (που έχουν ώρα αναχώρησης τα μεσάνυχτα) και όλα τα σιδηροδρομικά δρομολόγια σε όλο δίκτυο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ συμπεριλαμβανομένου του Προαστιακού και των τουριστικών δρομολογίων την Τετάρτη 1 Μαΐου. Οι βραδινές βραδινές αμαξοστοιχίες 600 και 601 από Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, (Τετάρτη μεσάνυχτα προς Πέμπτη), θα κυκλοφορήσουν κανονικά μετά τη λήξη της απεργίας.

Επισημαίνεται ότι στην εφαρμογή της τηλεματικής δημοσιεύεται το ημερήσιο αναλυτικό πρόγραμμα εκτέλεσης δρομολογίων για κάθε γραμμή.

Tags:
Πάσχα, συγκοινωνίες, Πρωτομαγιά, τρόλεϊ, λεωφορεία, ΟΑΣΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK