21:26 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Είναι η πιο χαρούμενη μέρα τη ζωή ενός ζευγαριού. Και παρότι συγγενείς και φίλοι συμφωνούν ότι ένας γάμος πρέπει να γίνει, είναι κάποιος άλλος που μπορεί να καταλάβει αν ένα ζευγάρι θα χωρίσει: Ο φωτογράφος!

Τα σοβαρά προβλήματα που διακρίνουν την πιο ευτυχισμένη μέρα στη ζωή ενός ζευγαριού, μοιράζονται οι φωτογράφοι γάμου. Οι ίδιοι ερωτήθηκαν στο AskReddit για το αν έχουν αναπτύξει μία «έκτη αίσθηση» για το ποιοι γάμοι θα ευδοκιμήσουν και ποιοι όχι.

Μια από τις πιο δημοφιλείς απαντήσεις ήταν η έλλειψη σεβασμού στα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις που δείχνει ο ένας για τον άλλο όταν σχεδιάζουν τη φωτογράφιση του γάμου τους.

Πιο αναλυτικά, ο φωτογράφος με το ψευδώνυμο «c64bandit» μιλά για έναν πελάτη που ονειρευόταν ένα γύρισμα σε στιλ… Άγριας Δύσης. Ωστόσο, η αγαπημένη του αρνήθηκε κατηγορηματικά, αν και πριν της κάνει πρόταση γάμου υποστήριζε το ενδιαφέρον που έδειχνε για αυτή την εποχή και μάλιστα με ενθουσιασμό. Αντ' αυτού, τελικά κατέληξαν να βγάζουν φωτογραφίες με ένα κουτάβι Γιορκσάιρ τεριέ. Λίγο καιρό μετά, ο άντρας μίλησε με τον φωτογράφο στο τηλέφωνο και του είπε ότι ζήτησε διαζύγιο.

Σύμφωνα με τον χρήστη «Compulsive-Gremlin», ένα από τα ανησυχητικά σημάδια είναι και η υπερβολική σιωπή του ενός εκ των δύο νεόνυμφων τη μέρα του γάμου.

«Ένας γαμπρός δεν είπε ούτε 10 λέξεις κατά τη διάρκεια της τελετής και στο γλέντι, ενώ η νύφη και η μητέρα της μιλούσαν πολύ και δυνατά. Η κοπέλα ήθελε τα πάντα να είναι τέλεια. Όταν έλαβε τις φωτογραφίες, παραπονέθηκε ότι ο γαμπρός δεν χαμογελούσε πολύ. Ζήτησε ακόμη και να της κάνω κάποια έκπτωση επειδή δεν μπόρεσα να τον πετύχω χαρούμενο», έγραψε ο φωτογράφος, προσθέτοντας ότι το ζευγάρι χώρισε λίγο καιρό μετά. Λίγα χρόνια αργότερα, ο ίδιος φωτογράφος φωτογράφησε τον ίδιο νεαρό άνδρα με μια νέα νύφη, και σε αυτές τις φωτογραφίες ο γαμπρός φαινόταν πολύ πιο ευτυχισμένος.

Ο χρήστης «FiberWong» σημείωσε ότι συχνά ένας από τους νεόνυμφους κριτικάρει τον άλλον κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης και μετά βάζει πολλές φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα, χρησιμοποιώντας πολύ Photoshop, στην προσπάθεια να φαίνονται και οι δύο όπως το έχει στο μυαλό του. Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό δείχνει μια αβεβαιότητα στη σχέση και ένας χωρισμός που έρχεται.

Τα προβλήματα μπορούν να φανούν και στο έθιμο που θέλει το ζευγάρι να ρίχνει τούρτα ο ένας στον άλλο.

«Μπορώ να ορκιστώ ότι όλα τα ζευγάρια που χώρισαν αργότερα, έριξαν τη γαμήλια τούρτα ο ένας στο πρόσωπο του άλλου. Σύμφωνα με την εμπειρία μου, αυτοί που δεν το έκαναν, έσωσαν τη σχέση τους. Ίσως είναι ένα σημάδι σεβασμού», έγραψε ο φωτογράφος «kylesford».

Ο χρήστης «invisiblebody» συμφώνησε με το γεγονός ότι το αστείο με την τούρτα πρέπει να συζητηθεί από πριν.

«Μια φίλη της μητέρας μου έβαλε στο γάμο της τα παλιά διαμαντένια σκουλαρίκια της προγιαγιάς της και έχασε το ένα όταν ο σύζυγός έριξε τη τούρτα στο πρόσωπό της. Το οικογενειακό κόσμημα δεν βρέθηκε ποτέ. Ο γάμος τους κράτησε περίπου μισό χρόνο».

Tags:
φωτογράφος, σχέση, γάμος, ζευγάρι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK