05:00 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Σημειώνεται ότι η Ινδονησία στις 17 Απριλίου πραγματοποίησε τις μεγαλύτερες και πιο περίπλοκες εκλογές στον κόσμο, στις οποίες 193 εκατ. κλήθηκαν στις κάλπες για να ψηφίσουν.

Τουλάχιστον 287 υπάλληλοι σε εκλογικά τμήματα και σχεδόν 20 αστυνομικοί έχασαν τη ζωή τους, για αίτια που σχετίζονται με την εξάντληση, λόγω των καθηκόντων τα οποία ανέλαβαν στη διάρκεια των εκλογών που πραγματοποιήθηκαν στις 17 Απριλίου στην Ινδονησία, όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές της χώρας και σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η The Strait Times. 

«Μέχρι στιγμής, έχουν πεθάνει 287 υπάλληλοι για τις εκλογές και 2.095 έχουν αρρωστήσει. Ο βασικός λόγος των θανάτων τους είναι η εξάντληση και κάποια ατυχήματα και παθήσεις που προκλήθηκαν από την εξάντληση», ανέφερε εκπρόσωπος της Επιτροπής Εθνικών Γενικών Εκλογών της χώρας. 

Επίσης, έχασαν τη ζωή τους ακόμη 18 αστυνομικοί, μετά από ώρες εργασίας. 

Η κυβέρνηση της χώρας έχει δεσμευτεί να αποζημιώσει τις οικογένειες των θυμάτων. 

Το προσωπικό που προσελήφθη για τις ανάγκες των εκλογών φέρεται να επιβαρύνθηκε υπερβολικά με καθήκοντα. Σύμφωνα με πληροφορίες, εργάστηκε non-stop για δύο 24ωρα, καθώς πρόκειται για την πιο μεγάλη και πιο περίπλοκη εκλογική διαδικασία παγκοσμίως.

Tags:
εξάντληση, υπερκόπωση, εκλογές, Ινδονησία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK