20:13 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Το επικό franchise των Marvel Studios «Avengers: Endgame» έχει καταγράψει τα μεγαλύτερα έσοδα κατά την πρώτη μέρα προβολής στην ιστορία του κινηματογράφου, έχοντας λάβει 1,2 δισ. δολάρια στο box office παγκοσμίως.

Η τηλεοπτική κριτικός του USA Today, Κέλι Λόουλερ, στάθηκε στον πολύ λίγο χρόνο που αφιερώθηκε στην Captain Marvel, την οποία υποδυόταν η Μπρι Λάρσον, στην ταινία superhero «Avengers: Endgame».

Στο άρθρο της, η κριτικός τόνισε ότι η Captain Marvel, κατά ένα περίεργο τρόπο απουσιάζει από το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας, και όταν εμφανίζεται, δεν χρησιμοποιείται αρκετά ως χαρακτήρας και ήρωας».

​Η Λόουλερ επισημαίνει ότι η Λάρσον εμφανίστηκε τέσσερις φορές στην ταινία και ουσιαστικά χωρίς εισαγωγή, οπότε αν κάποιος δεν παρακολούθησε την σόλο της ταινία, δεν θα ξέρουν καν το όνομά της μέχρι το 45ο λεπτό του «Endgame».

«Η Carol είναι ο πρώτος γυναικείος ήρωας της Marvel Studios για τον τίτλο της δικής της ταινίας σόλο. Καθώς οι αρχικοί εκδικητές αρχίζουν να κλείνουν τον κύκλο τους στην καριέρα τους στη Marvel (είτε είναι νεκροί, κολλημένοι στο παρελθόν είτε κρέμονται στο διάστημα), νεότεροι χαρακτήρες, όπως ο Carol, υποτίθεται ότι αντιπροσωπεύουν το μέλλον του franchise των εκατ. δολαρίων. Αλλά ο ρόλος της στην ταινία δεν έκανε αυτό το μέλλον να φαίνεται πολύ φωτεινό», πρόσθεσε η κριτικός.

​Προφανώς, πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης συμφωνούν με την Λόουλερ: Η Captain Marvel θα έπρεπε να έχει πάρει ένα δίκαιο μερίδιο στην ταινία:

​Ορισμένοι, ωστόσο, πιστεύουν ότι η εμφάνισή της ήταν, στην πραγματικότητα, χάσιμο χρόνου:

​Οι «Avengers: Endgame», η οποία είναι η τέταρτη ταινία για την ομάδα των εκδικητών, επικεντρώνεται στη μάχη ζωής και θανάτου μεταξύ μιας ομάδας υπερήρωων, όπως οι Iron Man, Captain America, Thor και Hulk και ο σούπερ κακός Thanos.

Η ταινία έχει ήδη καταγράψει το μεγαλύτερο παγκόσμιο άνοιγμα στην ιστορία του κινηματογράφου, έχοντας συγκεντρώσει 1,2 δισ. δολάρια στο box office παγκοσμίως, αποκάλυψε η Walt Disney Co. την Κυριακή.

Tags:
box office, χαρακτήρες, Marvel, ταινία, Avengers
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK