19:05 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Πατημασιές του μυθικού πλάσματος Γέτι που φέρεται να ζει στην οροσειρά των Ιμαλαΐων υποστηρίζει πως κατέγραψε ο στρατός της Ινδίας σε ειδική αποστολή του τον Απρίλιο.

Μια ανάρτηση στο Twitter που προκάλεσε πολλά και ποικίλα σχόλιο, έκανε ο στρατός της Ινδίας.

Ο ινδικός στρατός δήλωσε πως εντόπισε και φωτογράφησε πατημασιές του μυθικού πλάσματος Γέτι στα Ιμαλάια.

«Για πρώτη φορά, μια ομάδα Ορεινής Εκστρατείας του Ινδικού Στρατού εντόπισε τα μυστηριώδη ίχνη του μυθικού πλάσματος Γέτι με διαστάσεις 32x15 ίντσες (81x38 εκατοστά) κοντά στο στρατόπεδο Makalu στις 09 Απριλίου 2019. Αυτός ο φανταστικός χιονάνθρωπος έχει θεαθεί μόνο στο Εθνικό Πάρκο Makalu-Barun στο παρελθόν», έγραψε ο στρατός στη σελίδα του στο Twitter αργά τη Δευτέρα.

​Μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα και φωτογραφίες από τα ίχνη.

Ωστόσο, πολλοί χρήστες του Twitter δεν πείσθηκαν και πολύ από το περίεργο εύρημα του Στρατού με κάποιους να σχολιάζουν τις φωτογραφίες με μια δόση Game of Thrones.

​Το Γέτι, είναι ένα ζώο που μοιάζει με πίθηκο και λέγεται ότι κατοικεί σε απομακρυσμένα ορεινά εδάφη σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Ενώ οι περισσότεροι επιστήμονες πιστεύουν ότι το Γέτι δεν είναι παρά ένας μύθος και μέρος της λαϊκής κουλτούρας, άλλοι λένε ότι θα μπορούσε να είναι ένα ανθρωποειδές που δεν έχει ακόμη ανακαλυφθεί.

Tags:
ίχνη, φωτογραφίες, Γέτι, στρατός, Twitter, Ινδία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK