08:15 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2019
Ρωσική αεροπορική βάση στη Συρία

Τρομοκράτες επιχείρησαν να επιτεθούν σε ρωσική βάση στη Συρία 12 φορές σε έναν μήνα

© Φωτογραφία : Russian Defence Ministry
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 11
Βρείτε μας

Ο εκπρόσωπος του Ρωσικού Κέντρου Συμφιλίωσης για τη Συρία δήλωσε την Τετάρτη ότι ομάδες μαχητών που δρουν στη ζώνη αποκλιμάκωσης της Ιντλίμπ δεν έχουν σταματήσει τις προσπάθειές τους να επιτεθούν στη βάση Hmeymim της Ρωσίας και στα συριακά κυβερνητικά στρατεύματα.

Τρομοκράτες επιχείρησαν να επιτεθούν στη ρωσική αεροπορική βάση Ηmeymim στη Συρία χρησιμοποιώντας συστήματα πυραύλων καθώς και αεροσκάφη 12 φορές τον τελευταίο μήνα, ανακοίνωσε ο ρωσικός στρατός, προσθέτοντας ότι όλες οι επιθέσεις απωθήθηκαν.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του Ρωσικού Κέντρου Συμφιλίωσης για τη Συρία, ομάδες μαχητών που δρουν στη ζώνη αποκλιμάκωσης της Ιντλίμπ δεν έχουν σταματήσει τις προσπάθειές τους να επιτεθούν στη βάση της Ρωσίας και στα συριακά κυβερνητικά στρατεύματα.

Όπως πρόσθεσε ο ίδιος, 12 μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα καταρρίφθηκαν από τη ρωσική αεράμυνα.

Τον Μάρτιο, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας είχε δηλώσει ότι η ομάδα μαχητών Hayat Tahrir al-Sham, η οποία συνδέεται με το μέτωπο Al-Nusra, σχεδίαζε επίθεση στη ρωσική αεροπορική βάση Hmeymim στη Συρία.

Οι μαχητές με βάση την Ιντλίμπ προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν drones στις επιθέσεις τους στην αεροπορική βάση Hmeymim της Ρωσίας, αλλά αυτά καταρρίπτονται από ρωσικά συστήματα αεράμυνας.

Tags:
ρωσικός στρατός, αεροπορική βάση, Ρωσικό Κέντρο Συμφιλίωσης για τη Συρία, Ιντλίμπ, Συρία, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK