ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Λίγο μετά από την επιβεβαίωση της SpaceX ότι μία «ανωμαλία» σημειώθηκε σε μία από τις δοκιμές της σε τοποθεσία της NASA, είδε το φως δημοσιότητας βίντεο στο οποίο κατεγράφη έκρηξη σε μία κάψουλά της.

Με απόλυση απειλήθηκαν, σύμφωνα με αναφορές, υπάλληλοι στο διαστημικό κέντρο Κέντεντι της NASA, στη Φλόριντα των ΗΠΑ, για τη διαρροή φωτογραφιών και βίντεο, καθώς είδαν το φως της δημοσιότητας εικόνες της έκρηξης σε κάψουλα της SpaceX.

Σύμφωνα με εσωτερικό έγγραφο που επικαλείται το Orlando Sentinel, η απαγόρευση αναφέρεται κυρίως σε εργαζόμενους που απασχολούνται από την αεροναυπηγική εταιρεία Jacobs.

Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι αυτή η πολιτική περιλαμβάνει μια «τυποποιημένη προειδοποίηση», με τιμωρία συμπεριλαμβανομένης της απόλυσης.

«Αυτή η επικοινωνία προοριζόταν ως εσωτερική υπενθύμιση στο εργατικό μας δυναμικό. Είναι κοινή πρακτική για τις επιχειρήσεις να παρέχουν κατευθυντήριες γραμμές στους εργαζομένους σχετικά με τη διαρροή πληροφοριών που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις ή τις δραστηριότητες της εταιρείας», ανέφερε ο εκπρόσωπος.

Στις 20 Απριλίου, η SpaceX πραγματοποιούσε δοκιμές στο Crew Dragon. Βίντεο που φέρεται ότι τραβήχτηκε στη Φλόριντα δείχνει την κάψουλα να εκρήγνυται. Σε ανακοίνωσή της η SpaceX έκανε λόγο για «ανωμαλία» στη δοκιμή.

Σχετικά:

Οι ευχαριστίες του Μασκ στον επικεφαλής της Roscosmos μέσω Twitter
Tags:
κάψουλα, έκρηξη, Crew Dragon, SpaceX, NASA, Φλόριντα, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK