03:33 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Οι Αυστραλοί στρατιώτες έλαβαν εντολή να μην χρησιμοποιούν την αργκό όταν επικοινωνούν με Αμερικανούς πεζοναύτες, προκειμένου να αποφευχθούν τα προβλήματα συνεννόησης.

Ειδικές εντολές να μην χρησιμοποιεί αυστραλιανή αργκό, όταν συνομιλεί με Αμερικανούς πεζοναύτες, έχει λάβει ο στρατός της Αυστραλίας.

Πρόκειται συγκεκριμένα για Αμερικανούς πεζοναύτες που έχουν παραταχθεί στο Ντάργουιν της Αυστραλίας, στο πλαίσιο στρατιωτικής εκπαίδευσης και άσκησης. Οι πρώτοι 1.700 έφτασαν τον Απρίλιο και οι δυνάμεις αναμένεται να ενισχυθούν, φτάνοντας τους 2.500 πεζοναύτες μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου.

Η εν λόγω οδηγία δόθηκε στα αυστραλιανά στρατεύματα, τα οποία καλούνται να αποφεύγουν τη χρήση αργκό και λεξιλογίου που θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία.  

Μάλιστα, ο επικεφαλής ομάδας της Πολεμικής Αεροπορίας της Αυστραλίας, Στιούαρτ Ντόουρι, δήλωσε μιλώντας στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα 10 Daily ότι υπήρξαν πολλές περισσότερες στιγμές, από όσες μπορεί κανείς να φανταστεί, κατά τις οποίες πεζοναύτες έχουν χαθεί στη μετάφραση. 

«Δεν είναι στο πεδίο μάχης που πρέπει να βγάλεις νόημα, όταν φεύγουν οι σφαίρες», είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά. 

Tags:
στρατιώτες, πεζοναύτης, αργκό, γλώσσα, στρατός, ΗΠΑ, Αυστραλία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK