12:23 04 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του κυβερνώντος κόμματος δεν επιθυμούν η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι να εξακολουθήσει να παραμένει στην εξουσία και στην ηγεσία του κόμματος.

Το 82% των μελών του Συντηρητικού Κόμματος θα επιθυμούσε να δει μία παραίτηση της τωρινής πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου και αρχηγού του κόμματος Τερέζα Μέι, ενώ μόλις το 16% θεωρεί η πρωθυπουργός πρέπει να παραμείνει στο τιμόνι της χώρας και του κυβερνώντος κόμματος, κατέδειξε έρευνα που δημοσιοποιήθηκε χθες Κυριακή.

Όπως διαβάζουμε στο ΑΜΠΕ, ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Conservative Home ανέφερε ότι έλαβε προσωπικές συνεντεύξεις από μέλη των Τόρις έπειτα από «τα χειρότερα αποτελέσματα που έχουν καταγράψει οι Συντηρητικοί τα τελευταία είκοσι και πλέον χρόνια».

Οι Συντηρητικοί, η οποίοι αποτελούν το κυβερνών κόμμα αυτή την στιγμή στο Ηνωμένο Βασίλειο, απώλεσαν περίπου 1.300 από τις 4.000 και πλέον έδρες που διατηρούσαν σε δημοτικά συμβούλια στις τοπικές εκλογές οι οποίες διεξήχθησαν την περασμένη εβδομάδα στη χώρα.

Tags:
μέλη, πρωθυπουργός, Συντηρητικό κόμμα, Τερέζα Μέι, Ηνωμένο Βασίλειο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK