06:25 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2019
Έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη του Μιτσερού στην Κύπρο για τον εντοπισμό θυμάτων του 35χρονου serial killer την 1η Μαΐου, 2019

Serial killer στην Κύπρο: Ειδικό ραντάρ για τον εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας

© AP Photo / Petros Karadjias
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Στόχος των κυπριακών αρχών είναι ο εντοπισμός του 6χρονου κοριτσιού, αλλά και της τρίτης βαλίτσας, στην οποία φέρεται να βρίσκεται ένα ακόμη θύμα του 35χρονου κατά συρροή δολοφόνου.

Σε πλήρη εξέλιξη, για 25η συνεχόμενη ημέρα, βρίσκονται οι έρευνες των κυπριακών αρχών με στόχο τον εντοπισμό των θυμάτων του 35χρονου καθ' ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

Οι έρευνες, από σήμερα, θα εστιάσουν στη Λίμνη Μεμί του Ξυλιάτου, και κύριος στόχος αποτελεί ο εντοπισμός της σορού ενός 6χρονου κοριτσιού, κόρη ενός εκ των θυμάτων του ίλαρχου.

Όσον αφορά την επιχείρηση στην Κόκκινη Λίμνη, οι κυπριακές αρχές συνεχίζουν την αναζήτηση για τον εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας, στην οποία ο 35χρονος ισχυρίζεται ότι έχει τοποθετήσει ένα από τα θύματά του.

«Ευελπιστούμε τις επόμενες μέρες να ανασυρθεί και η τρίτη βαλίτσα» τόνισε, σε δηλώσεις του, ο νέος αρχηγός της Αστυνομίας, Κύπρος Μιχαηλίδης.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, επεσήμανε την Τρίτη ότι υπάρχει και «σχέδιο Γ», το οποίο περιλαμβάνει την αξιοποίηση ειδικού ραντάρ.

Όπως εξήγησε, άλλωστε, «ενδεχομένως η τρίτη βαλίτσα έχει καλυφθεί από λάσπη και να μην είναι δυνατή η ανεύρεσή της».

Την ίδια ώρα, οι δικαστικές αρχές έχουν προχωρήσει στον διορισμό δύο ποινικών ανακριτών, προκειμένου να εξεταστούν οι καταγγελίες περί αστυνομικών λαθών και παραλείψεων.

Σχετικά:

Υπόθεση serial killer στην Κύπρο: Χωρίς αποτέλεσμα οι σημερινές έρευνες για τρίτη βαλίτσα
Serial killer στην Κύπρο: Σε αναζήτηση τρίτης βαλίτσας στην Κόκκινη Λίμνη
Serial killer της Κύπρου: Εσείς θα βρίσκετε πτώματα και εγώ θα σας λέω ποιες είναι
Serial killer στην Κύπρο: Ανασύρθηκε βαλίτσα με σορό σε κατάσταση αποσύνθεσης
Ο serial killer της Κύπρου κατηγορείται και για βιασμό 19χρονης
Tags:
βαλίτσα, δολοφονίες, έρευνες, πυροσβεστική, αστυνομία, serial killer, Κύπρος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK