21:34 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2019
Έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό

Serial killer στην Κύπρο: Τι ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη

© AP Photo / Petros Karadjias
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Νωρίτερα την Τετάρτη νέο αντικείμενο ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη στην Κύπρο όπου οι αρχές συνέχιζαν την έρευνα για τον εντοπισμό τρίτης βαλίτσας στην οποία ο serial killer φέρεται να είχε τοποθετήσει ένα από τα θύματά του.

Το εύρημα που ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη δεν είναι ούτε σορός ούτε βαλίτσα, ενώ οι έρευνες στην Κύπρο συνεχίζονται.

Όπως μεταδίδει το offsite.com.cy στην περιοχή βρίσκονται ιατροδικαστές, ενώ προηγήθηκε αυτοψία του αντικειμένου που είχε ανασυρθεί.

Από το πρωί σήμερα, Τετάρτη, ρομποτική κάμερα χρησιμοποιούταν σε νέες έρευνες που επικεντρώθηκαν στη δυτική και στη βόρεια πλευρά, για εντοπισμό τρίτης βαλίτσας που ο 35χρονος serial killer φέρεται να είχε τοποθετήσει ένα από τα θύματά του.

Περίπου στις 12 το μεσημέρι της ίδιας μέρας, δύτης καταδύθηκε στη λίμνη και φάνηκε να κρατά σχοινί, ενώ στο νερό βρισκόταν και βάρκα με απόχη, όπως μετέδωσε το philenews.com.

Την ίδια στιγμή, έρευνες με τη χρήση συστήματος σόναρ διεξάγονται στη Λίμνη Μεμί του Ξυλιάτου, για τον εντοπισμό της σορού της 6χρονης Sierra Granze, κόρης της δολοφονηθείσας Mary Rose, θύματος του 35χρονου.

Βάρκα ιδιωτικής εταιρείας, με τη βοήθεια γερανού, τοποθετήθηκε μέσα στη Λίμνη Μεμί, ενώ δεύτερη βάρκα με το σόναρ σκανάρει τα νερά.

Σχετικά:

Μυστήριο με βαλίτσα στην Κύπρο σε εστιατόριο που είχε κάτσει ο serial killer
Serial killer στην Κύπρο: Ειδικό ραντάρ για τον εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας
Tags:
serial killer, σορός, ιατροδικαστές, δύτης, Κόκκινη λίμνη, Κύπρος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK