04:00 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Συναγερμός σήμανε στις αρχές της Κύπρου ένα εύρημα στην Κόκκινη Λίμνη, όπου αναζητούν ακόμη θύματα του serial killer. Ωστόσο, το συγκεκριμένο εύρημα δεν συνδέεται με την υπόθεση, αλλά με μια ταινία που γυρίστηκε εκεί.

Ένα εντοπισμός ενός ευρήματος στην Κόκκινη Λίμνη στην Κύπρο, την Τετάρτη, σήμανε «συναγερμό» στις αρχές της Κύπρου που συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό των θυμάτων του serial killer.

Το εύρημα, όπως αποδείχτηκε, ήταν σφουγγάρια, δεμένα πάνω σε ξύλο και τυλιγμένα σε χαλί, κάτι που έβαλε σε υποψίες τις Αρχές εάν μπορεί να συνδέεται με τα εγκλήματα του 35χρονου ίλαρχου.

Ωστόσο, μετά από τη σχετική έρευνα, φαίνεται πως το εύρημα δεν συνδέεται με την υπόθεση του serial killer, αλλά με μια ταινία, σύμφωνα με το offsite.com.cy.

Ο λόγος για την ταινία «Η σφαγή του κόκορα», τα γυρίσματα της οποίας είχαν γίνει στην Κόκκινη Λίμνη, σύμφωνα πάντα με το κυπριακό Μέσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Serial killer της Κύπρου: Εσείς θα βρίσκετε πτώματα και εγώ θα σας λέω ποιες είναι

Στην υπόθεση της εν λόγω ταινίας περιλαμβάνεται και η εξαφάνιση πτώματος στη συγκεκριμένη περιοχή. Συγκεκριμένα, ο πρωταγωνιστής τυλίγει ένα πτώμα σε χαλί και το πετάει στην Κόκκινη Λίμνη.

Μπορείτε να δείτε το επίμαχο σημείο από το 00:57:

Tags:
ταινία, αστυνομία, Κόκκινη λίμνη, serial killer, Κύπρος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK