16:01 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, την Παρασκευή, έδειξε τη δεξιότητά του στο χόκεϊ επί πάγου, σημειώνοντας οκτώ γκολ σε αγώνα. Σήμερα, μιλάει για τη σημασία τέτοιων φιλικών αγώνων και απαντά για το μυστικό του στη «διπλωματία του χόκεϊ».

Την περασμένη Παρασκευή, ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, έλαβε μέρος σε αγώνα χόκεϊ στο Bolshoi Arena, στο Σότσι, στο πλαίσιο του Night Hockey League, στον οποίο συμμετείχαν και άλλοι αξιωματούχοι και επαγγελματίες αθλητές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Και χόκεϊ παίζει ο Βλαντίμιρ Πούτιν (Βίντεο)

Ο Ρώσος πρόεδρος κατάφερε να σκοράρει οκτώ γκολ στον αγώνα, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τα διεθνή ΜΜΕ, τα οποία και έσπευσαν να καλύψουν τις αθλητικές επιδόσεις του Πούτιν.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας μίλησε στο κανάλι του Rossiya για το μυστικό του στη «διπλωματία χόκεϊ», σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι η συμμετοχή σε αθλητικές εκδηλώσεις με ηγέτες από άλλες χώρες συμβάλλει στη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης.

«Όπως κάθε άθλημα, έτσι και το χόκεϊ θα πρέπει να είναι ελεύθερο από την πολιτική. Ενώνει τους ανθρώπους και δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ των ανθρώπων. Πάντα βοηθάει», τόνισε ο Πούτιν όταν ρωτήθηκε εάν η «διπλωματία του χόκεϊ» είναι επωφελής.

Άλλωστε, ο ίδιος επεσήμανε ότι σε τέτοιους αγώνες, δεν είναι το σκορ αυτό που έχει σημασία, καθώς πρόκειται για μία φιλική συνάντηση και όχι ανταγωνιστική. 

Αναφερόμενος στη νίκη της ομάδας «Θρύλοι του χόκεϊ», ο Ρώσος πρόεδρος επεσήμανε ότι «είναι μια ομάδα με αστέρες του χόκεϊ και όχι ομάδα του Πούτιν». 

Tags:
χόκεϊ, Βλαντίμιρ Πούτιν
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK