17:35 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2019
Πλήγματα σε θέσεις του ISIS στη Δαμασκό, Μάιος 2018

Εκκλησία στη Σουηδία διοργανώνει συναυλία για να επιστρέψουν τα παιδιά των τζιχαντιστών

© Sputnik / Mikhail Voskresenskiy
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Eκκλησία του Γκέτεμποργκ στη Σουηδία οργανώνει συναυλία προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για τα παιδιά του ISIS με καταγωγή από τη Σουηδία που βρίσκονται σε στρατόπεδα προσφύγων στη Μέση Ανατολή.

Συναυλία για τα παιδιά των Σουηδών μαχητών του ISIS διοργανώνει εκκλησία στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας, μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός SVT.

Η ιερέας της εκκλησίας Λίνα Γουέστμπεργκ, μιλώντας για την πρωτοβουλία αυτή ξεκαθάρισε πως είναι καθήκον της εκκλησίας να βοηθήσει αυτά τα παιδιά να επιστρέψουν στη Σουηδία.

Ο αριθμός των παιδιών αυτών εκτιμάται στα 60 με 80 και βρίσκονται σε διάφορες προσφυγικές δομές στη Μέση Ανατολή.

Ταυτόχρονα, πραγματοποιήθηκε έρανος για τα επτά ορφανά του τζιχαντιστή Μίκαελ Σκράμο, που ήταν γνωστό ως ο «πιο επικίνδυνος» τρομοκράτης της Σκανδιναβίας.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην εκκλησία του Högsbo στο Γκέτεμποργκ με σκοπό τη χρηματοδότηση των προσπαθειών του πεθερού του Σκράμο να φέρει πίσω τα εγγόνια του.

Ωστόσο, πολύ ήταν αυτοί που σχολίασαν αρνητικά στο διαδίκτυο την παραπάνω πρωτοβουλία ενώ έκαναν λόγο και υποκρισία από την πλευρά της συγκεκριμένης εκκλησίας.

Tags:
χρήματα, επιστροφή, ISIS, Εκκλησία, παιδιά, τζιχαντιστές
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK