09:32 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2019
Pornhub

Δανός βουλευτής προσεγγίζει τους ψηφοφόρους μέχρι και στο Pornhub

© Φωτογραφία : Pornhub/screenshot
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ένας ευρηματικός βουλευτής από τη Δανία αποφάσισε να καταφύγει στον δημοφιλή πορνογραφικό ιστότοπο Pornhub και τις σεξουαλικές προτιμήσεις των ψηφοφορών, με σκοπό να προωθήσει την υποψηφιότητά του ενόψει των επερχόμενων εκλογών στη χώρα.

Καθώς οι Δανοί προετοιμάζονται να ψηφίσουν στις γενικές εκλογές της 5ης Ιουνίου, ένας βουλευτής βρήκε μια καλή ιδέα για να κερδίσει τις καρδιές και τα μυαλά των ψηφοφόρων τοποθετώντας διαφήμιση της προεκλογικής καμπάνιας του στον δημοφιλή πορνογραφικό ιστότοπο Pornhub.

«Πρέπει να είμαστε εκεί που οι Δανοί είναι», δήλωσε ο βουλευτής Χοακίμ Μπ. σε συνέντευξή του στην δανική εφημερίδα Politiken. Ο Όλσεν είναι μέλος του φιλελεύθερου κόμματος της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, των οποίων τα διαφημιστικά banners στοχεύουν τώρα σε Δανούς που παρακολουθούν πορνό.

​Η διαφήμιση δείχνει το χαμογελαστό 41χρονο πολιτικό με το κείμενο: «όταν τελειώσετε με τον αυνανισμό, ψηφίστε για το Jokke!».

Ο Όλσεν παραδέχεται στη σελίδα του στο Facebook ότι δεν υπήρχε «κάποια διαφορετική σκέψη πίσω από [τη διαφήμιση] — Ελπίζω να είχατε ένα καλό γέλιο».

Ο βουλευτής φαίνεται να έχει χτυπήσει τα σωστά κουμπιά αν η αντίδραση από τους οπαδούς του είναι οποιουδήποτε δείκτη — η διαφήμιση του στα κοινωνικά μέσα έχει κερδίσει 1.300 likes και πολλά θετικά σχόλια.

«Ο Χοακίμ — δεν είναι τίποτα λιγότερο από εξαιρετικός!» Έγραψε ένας σχολιαστής. «Αυτό είναι καλό χιούμορ. Καλή τύχη με την προεκλογική εκστρατεία», ανέφερε ένα σχόλιο από άλλο χρήστη.

Tags:
ψηφοφόροι, βουλευτής, εκλογές 2019, Pornhub, Δανία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK