02:11 02 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο σίδηρος είναι ζωτικής σημασίας για την υγιή λειτουργία του σώματος, σστόσο ένας άνδρας από την Ινδία σαφώς το παράκανε όταν αποφάσισε να καταπιεί πάνω από 116 σιδερένια καρφιά, τα οποία οι γιατροί έπρεπε να αφαιρέσουν από το στομάχι του.

Ένας χειρούργος στο Μπουντί της βορειοδυτικής Ινδίας, κοιτούσε έκπληκτος την ακτινογραφία στομάχου του ασθενούς του Μπόλα Σανκάρ, 42 ετών, το όποιο ήταν γεμάτο από 116 αιχμηρά καρφιά.

Οι γιατροί χρειάστηκαν περίπου μισή ώρα για να αφαιρέσουν τα επικίνδυνα αντικείμενα από το σώμα του ασθενούς, σύμφωνα με το RT. Τα περισσότερα από τα καρφιά ήταν 6,5 εκατοστά, το οποίο σημαίνει πως αυτά κάλλιστα θα μπορούσαν να προκαλέσουν ανίατη βλάβη εάν είχαν εισέλθει στο έντερο.

Ο Σανκάρ, ο οποίος εργάζεται ως κηπουρός, φέρεται πως έχει ψυχικά προβλήματα και δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί αποφάσισε να καταναλώσει ένα τόσο εντυπωσιακό ποσό επικίνδυνων αντικειμένων, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Οι γιατροί σημείωσαν ότι θα ήταν πιθανό ο Σανκάρ να κατάπινε τα συγκεκριμένα αντικείμενα για μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρις ότου μια κρίσιμη μάζα γέμισε το στομάχι του.

Tags:
στομάχι, νοσοκομείο, καρφιά, χειρούργος, Ινδία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK