02:12 01 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Αντικείμενο εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη στην Κύπρο, όπου συνεχίζονται οι έρευνες για σορό θύματος του καθ’ ομολογίαν serial killer. Άγνωστό παραμένει μέχρι στιγμής περί τίνος πρόκειται.

Αντικείμενο εντοπίστηκε στην Κόκκινη Λίμνη στην Κύπρο, την Τετάρτη, καθώς συνεχίζονται οι έρευνες για τα θύματα του καθ’ ομολογίαν serial killer.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τετάρτης και μετά από σηματοδότηση νέου σημείου προς έρευνα, δύτης μπήκε για τρίτη φορά στην Κόκκινη Λίμνη.

Ο δύτης εντόπισε και ανέσυρε το αντικείμενο που μέχρι στιγμής παραμένει γνωστό περί τίνος πρόκειται, όπως μετέδωσε το philenews.com. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση επρόκειτο τελικώς για δύο αντικείμενα που όμως δεν σχετίζονται με την υπόθεση του serial killer.

Οι αρχές αναζητούν στην Κόκκινη Λίμνη μια τρίτη βαλίτσα με σορό γυναίκας θύματος του 35χρονου ίλαρχου.

Την Τρίτη, ο εντοπισμός τσιμεντομπλόκ στη λίμνη αναπτέρωσε τις προσδοκίες και στο σημείο επικεντρώθηκαν σήμερα οι έρευνες, με τη χρήση συστήματος sonar, παλαιάς τεχνολογίας όμως, που διαθέτει η αστυνομία της Κύπρου.

Το τσιμεντομπλόκ «είναι απόλυτα συνδεδεμένο με μια από τις τρεις βαλίτσες και με συγκεκριμένη βαλίτσα κι αυτό αναπτερώνει το ηθικό μας για να συνεχίσουμε», δήλωσε ο διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας.

Εξήγησε ότι ενώ τα τσιμεντομπλόκ έμειναν σταθερά, οι βαλίτσες ακολούθησαν διαφορετική πορεία και τώρα «προσπαθούμε να δούμε ποια πορεία ακολούθησε η τρίτη βαλίτσα σε σχέση με τις άλλες δύο που βρήκαμε στην ανατολική πλευρά της λίμνης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εύρημα στην Κόκκινη Λίμνη δεν σχετιζόταν με τον serial killer, αλλά με κινηματογραφική ταινία!

Πριν τον εντοπισμό του αντικειμένου, δύτης είχε βγει δύο φορές από τα νερά με άδεια χέρια, ενώ σε άλλο σημείο είχε επιχειρήσει βάρκα με ρομποτική κάμερα.

Βρετανοί εμπειρογνώμονες απάντησαν αρνητικά στις κυπριακές Αρχές για τη χρήση συστήματος διείσδυσης εδάφους, λόγω των χαρακτηριστικών της λίμνης. Την ίδια στιγμή, εξετάζονται τα δεδομένα από sonar για τη λίμνη Μεμί, προκειμένου να αποφασιστεί εάν το σύστημα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στη συγκεκριμένη περιοχή.

Tags:
serial killer, Κύπρος, Κόκκινη λίμνη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK