ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ αστειέυτηκε, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου γιατί δεν πήγε τον Μάικ Πομπέο για μια βόλτα με το λευκό αυτοκίνητο «Pobeda».

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών απάντησε με αστεία σε μια ερώτηση δημοσιογράφου για το λόγο που δεν πήγε τον υπουργό Εξωτερικών Μάικ Πομπέο για μια βόλτα με το λευκό αυτοκίνητο «Pobeda» (ρωσικά για «νίκη»), το οποίο θεωρείται κλασικό στη Ρωσία, όπως έκανε με τον προκάτοχό του Τζον Κέρι.

«Δεν ξέρω πού πήγε ο Αρμένιος που μου το έδωσε» δήλωσε για το αυτοκίνητο του ο υπουργός, ο οποίος είναι και ο ίδιος αρμενικής καταγωγής.

Ο Σεργκέι Λαβρόφ επίσης αρνείται τους ισχυρισμούς ότι η διάθεση της συνάντησής του με τον Πομπέο διέφερε από την εποχή που συναντήθηκε με τον Κέρι πριν από τέσσερα χρόνια.

Το ρωσικό «Pobeda», τετράθυρο sedan fastback εισήλθε στην παραγωγή αμέσως μετά το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, εορτάζοντας τη νίκη της Σοβιετικής Ένωσης επί της ναζιστικής Γερμανίας. Από τότε έχει γίνει ένα κλασικό αυτοκίνητο στη Ρωσία και ένα ιδιαίτερα περιζήτητο μοντέλο για πολλούς συλλέκτες.

Tags:
Τζον Κέρι, Μάικ Πομπέο, Σεργκέι Λαβρόφ, ΗΠΑ, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK