07:52 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μια νέα επαναστατική μέθοδο πλαστικής ανάπλασης του κόλπου εφάρμοσαν για πρώτη φορά γυναικολόγοι σε μια τρανσέξουαλ γυναίκα στη Βραζιλία.

Μια γυναίκα 35 ετών στη Βραζιλία έγινε η πρώτη τρανσέξουαλ στον κόσμο που υποβλήθηκε σε χειρουργική ανάπλαση του κόλπου της, με τη χρήση δέρματος τιλαπίας, ένα ψάρι του γλυκού νερού, σύμφωνα με το FocusOn News.

Η νέα αυτή μέθοδος θα δώσει στη γυναίκα την ευκαιρία να απολαύσει όπως όλοι τη σεξουαλική ζωή της αφού η προηγούμενη επέμβαση που είχε κάνει το 1999 δεν ήταν επιτυχημένη.

Μάλιστα, η πρώτη της επέμβαση ήταν τόσο αποτυχημένη που την ανάγκασε αν και παντρεμένη να απέχει από το σεξ λόγω φρικτών πόνων.

Η επέμβαση διήρκησε τρεις ώρες και κατά τη διάρκεια της τοποθετήθηκε το δέρμα του συγκεκριμένου ψαριού γύρω από τον κόλπο της γυναίκας.

Το δέρμα της τιλάπιας είναι πλούσιο σε κολαγόνο και διαθέτει μεγάλη ελαστικότητα ενώ μοιάζει αρκετά με το ανθρώπινο.

Σταδιακά απορροφάται από το δέρμα της γυναίκας στην οποία τοποθετείται και γίνεται ένα με τον ιστό στο συγκεκριμένο σημείο.

«Καταφέραμε να δημιουργήσουμε έναν κόλπο φυσιολογικού μήκους, τόσο σε πάχος όσο και σε εύρος, και η ασθενής αναρρώνει εξαιρετικά καλά, περπατάει με ευκολία, δεν έχει πόνο και ουρεί κανονικά. Σε λίγους μήνες θα έχει τη δυνατότητα σεξουαλικής επαφής », αποκάλυψε ο χειρούργος της γυναίκας.

Έχουν περάσει ήδη τρεις εβδομάδες από τη χειρουργική επέμβαση, αλλά η γυναίκα είναι ήδη «ενθουσιασμένη» με το αποτέλεσμα, λέγοντας ότι αισθάνεται «πλήρης και πραγματική γυναίκα» για πρώτη φορά στη ζωή της.

Tags:
σεξ, τρανσέξουαλ, γυναίκα, γιατροί, επέμβαση, ψάρι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK