12:41 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision, στον οποίον συμμετέχουν 18 χώρες, θα διεξαχθεί σήμερα προκειμένου να κριθεί ποιες θα είναι οι χώρες που θα λάβουν μέρος στον τελικό το Σάββατο.

Στις 10 το βράδυ ξεκινά ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision στο Τελ Αβίβ, για την ανάδειξη των χωρών που θα συμμετέχουν στον τελικό του Σαββάτου.

Οι 18 χώρες που θα διεκδικήσουν ένα από τα δέκα εισιτήρια για τον τελικό είναι: Αρμενία, Ιρλανδία, Μολδαβία, Ελβετία, Λετονία, Ρουμανία, Δανία, Σουηδία, Αυστρία, Κροατία, Μάλτα, Λιθουανία, Ρωσία, Αλβανία, Νορβηγία, Ολλανδία, Βόρεια Μακεδονία, Αζερμπαϊτζάν.

Οι δέκα χώρες που θα προκριθούν απόψε θα προστεθούν στις δέκα χώρες που βρέθηκαν στον τελικό από τον πρώτο ημιτελικό που έγινε την Τρίτη.

Έτσι 20 χώρες από τους δύο ημιτελικούς, και οι χώρες χώρες του «Big Five» (Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία) αλλά και το Ισραήλ ως διοργανώτρια χώρα θα λάβουν μέρος στον τελικό της Eurovision που θα γίνει το Σάββατο 18 Μαΐου.

Δικαίωμα ψηφοφορίας στον αποψινό ημιτελικό, έχουν μόνο οι χώρες που λαμβάνουν μέρος σε αυτόν. Έτσι η Ελλάδα και η Κύπρος δεν μπορούν να ψηφίσουν απόψε.

Tags:
Τελ Αβίβ, ημιτελικός, τελικός, Ισραήλ, Eurovision 2019
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK